- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daveboy
tag
Amit korábban írtam, az csak Sony Ericssonnál működik. Bővebb infó itt: [link]
A bluetooth természetesen könnyebb megoldás, de ha valamiért nem működik, akkor marad lehetőségként a vcf fájl előállítása és használata. Számomra továbbra is rejtély, hogy miért problémás a sim-ről való másolás, úgy látszik ez az Alcatel nem nagyon szereti ilyen szempontból a vario sim-et, de legalább minden más működik, nem dobálja el a hálózatot meg hasonlók, úgyhogy engem nem zavar. -
-
holdab
csendes tag
Én Omnia 2-ről váltottam az Alcatelre. Kiesben és Samsung pc studióban (ból) próbáltam névjegyet menteni, átnevezni, stb. Elvoltam vele egy ideig, mire jött a Feristeni
sugallat, hogy bluetooth-on küldjem át...
Igaz, simről bemásolni egy másik telóba, onnan átkékfogazni, majd a kapott (hiányos, lerövidített) névjegyzéket egyesével szerkezgetni sem volt 2 perc,de még mindig gyorsabb, mint egyesével bepötyögni 100+ kontaktot
Még egyszer hangsúlyozom, ez csak az én eljárásom volt, nem azt mondom, hogy nincs ennél jobb, egyszerűbb, gyorsabb... -
puskas1993
tag
Szia.
Én is most fogok venni.
Olvastam, hogy ez úgy oldható meg, hogy a névjegyeket lemented a memóriakártyára, majd arról felteszed a gépre és átnevezed .rar formátumúra és az ot995-ben pedig simán a rarból felmásolod.
Ha valamit nem jól írtam azért elnézést kérek, csak nem találtam meg az eredeti hsz.-t.szekr.: [link]itt is van
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest