- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wwenigma #16240 üzenetére
PAC-ra ha jól tudom, akkor a cm recovery kell, azt meg ha nem flesselte fel,akkor nem jön be,cserébe behülyül a teló tőle
Egyébként meg a töltés hamarabb indul szerintem,mint a rendszer,ezért töltőre rakva elindul a rendszer és a töltés is,tehát valszeg nem fog leállni boot közben..nem mellékesen javaslom az erősebb(nem alca) töltőt ilyen esetben.
Qamu74: csodálkozol? Napi szinten legalább 30szor kapja ugyanazokat a kérdéseket, ráadásul úgy,hogy visszaolvasni/keresni lusta bármelyik is.. Ha jól tudom,akkor le van írva(plusz józan paraszti ész) HA VALAMIT NEM TUDSZ,AKKOR NE CSINÁLD,MERT ELB**OD..alap tétel bármilyen ezköznél..(lásd samu kernel...
)..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest