- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
válasz
wwenigma #16071 üzenetére
Mit érveljek,hogy bebizonyítsam ahhoz kéne egy független laboratórium, és egy szakértőkből álló vizsgálóbizottság.Utána sem hinné el senki,meg mindenki elmagyarázná, hogy ez nem is arra van hogy fényképezz,arra vegyél fényképezőt, az egyetlen dolog amire való, hogy már a boltból hazafelé letörölni róla mindent, utána sírni, hogy valami nem jó.
Egyébként van mindkettő,ezért mondtam.De láttam, hogy elég sokat vagy ott is,talán nálad is van Blade III?"Na azért de. Proci erőben odacsapja rendesen, erősebb GPU például. Ez szerintem már Alcatel felé billent."
Ennek nincs szerepe a képkészítés során.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest