Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
válasz
Jonathan92 #11399 üzenetére
tárcsázó->menü->beállítások->GSM hívásbeállítások->további beállítások->hívásazonosító
még szerencse hogy nem lentebb van
-
Jonathan92
tag
Gyors segítség!!!!! HELP!
Lehet én vagyok ekkora nyomi de 2 napja keresem a hívószám kijelzést az Fr ICS ben...
Sehol se találom!!!! Ekkora 0 vagyok? valaki megtalálta? ha igen mennyi idő alatt??:
Valaki legyen szíves egy útvonalat leírni! köszi!!!
-
Regiee
aktív tag
Valaki leirja nekem hogyan tudok rootolt ics-en gyari appokat torolni?
Koszonom! -
imi0424
senior tag
felraktam a CM10 et , csak ippen tesztre (még a gappsot sem tettem fel)
minden tetszik kivéve az àllapotsàv amikor lehúzom...(az ics-s jobb)
de még tényleg sok munka van vele mert a kamera is zöld képeket csinál
sajnàltam de vissza kelett rakni az ics t -
XXX003
tag
sziasztok.
az mitől van ,hogy rádugom a telot gépre és próbálom frissíteni az OTU-val,de mindjárt kidob egy hibaüzenetet,hogy az akkumulátor nincs rendesen feltöltve holott 100% van.
majd tovább lépek elkezdi betölteni majd kb 17% meg áll és kiírja ,hogy húzzam le és vegyem ki az akkumulátort és persze nem történik semmi.
lehetne erről egy leírást ,hogy melyik típust kell jelölni,mert kettő OT-995 van az egyik sima a másik Onetouch.
THX -
helixP
nagyúr
Ha esetleg valaki pakolt fel Cm-et pár screenshotot dobálhatna.
Nagyon várós már!Lehet h a szégyenszenre hivatalos T-s Ics-t nem is látja már a telefonom? -
nbukta77
addikt
Magyar ics- rol nincs meg mentese senkinek?
-
Acsifun
aktív tag
A magyar ICS új kernellel és egyéb javitásokkal nemlehet tudni mikor érkezik?
-
->Raizen<-
veterán
OT 995 Mélyvíz 1. hsz! Javasolt elolvasni mindenkinek aki buherélni akarja a telóját!
-
->Raizen<-
veterán
-
qamu74
őstag
válasz
->Raizen<- #11383 üzenetére
Köszi!
-
feribk
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11383 üzenetére
akk jó
ICS csináltál leírást?!
az is jól jönne
-
->Raizen<-
veterán
válasz
feribk #11381 üzenetére
Biztos lesz majd valaki aki leírja magyarul neked lépésről lépésre de ez most egész biztos nem én leszek én nem rakom fel a béta cm10-et. A stable 3g funkciós cm10 esetén ha addig senki nem teszi meg csinálok megint egy leírást ahogy az ICS esetén is tettem. Nem sértődök én olyan könnyen!
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11379 üzenetére
Köszi
-
feribk
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11379 üzenetére
ne értsd félre nem megbántani akartalak vele
csak én vok a dinnye ehhez
így vaktába nem is akarok kísérletezni
ezért gyűjtők információkat
-
->Raizen<-
veterán
válasz
feribk #11376 üzenetére
Ebben sincs semmi bonyolult és ugyan úgy célhoz érsz vele. Csak kell egy kis angol tudás hozzá.
Do it at your own risk!(#11373) Varesz_86 : Figyelni kell a Cyanogenmod for Alcatel OT-995 fórumot. És ott majd közzéteszik a frissítéseket. És marad a manuális frissítgetés.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mjani1172 #11370 üzenetére
Jobb felső sarok - kereső - összetett keresés.
feribk: ugyan ugy mint a francia ICS-t, masik topik első hsz-ben le van irva. backupot jelenlegi rendszerről ne felejtsd. Amugy meg annal jobban nem lehet leirni ahogy darky@ linkelte.
Varesz_86: bár van lehetőség saját OTA frissitesre, nem hiszem hogy megcsinalnak. Manualis telepites fog maradni, ujabb verzioknal elofordulhat (elo is fog) hogy teljes ujratelepites lesz ajanlott.
mod: feribk, igen, recovery menuben a backup rész lesz az. Inkabb egyelore csak a francia ICS-t javaslom...
-
feribk
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11375 üzenetére
ezt már megtaláltam
de olyan válasz jobb lenne aki tapasztalatból vagy alap tudásból részletesen írná le
-
feribk
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11372 üzenetére
és azt h is kell rárakni?
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11372 üzenetére
Amúgy a Bétáról lehet majd frissíteni STABLE verzióra vagy nem fog megjelenni a frissítések között?
-
feribk
aktív tag
amúgy a telónak mit lehet csinálni h gyorsabb legyen? :/ átlagba 140-150 mb ram szabad
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
feribk #11365 üzenetére
Egyelőre BETA verzió, csak tesztelés céljára NEM pedig mindennapi használatra. Ez egy MOD (itt olvashatsz róla a hivatalos oldalán vagy pedig amint latom mar belinkelték a wikijét) ami a gyári rendszerre épul, sok apró kezelést konnyito javitassal, tweakkel.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
mjani1172 #11359 üzenetére
166 hozzászólásod van a topikban, ebben nem jelezted hogy magyar ICS frissites utan problémád lenne a GPS-szel.
mod: na igen, szoval GB alatt... a kollegának állítólag jol mukodik GB alatt és magyar ICS alatt nem mukodik...
Gercsi: ezek azok az X akták amikre nem fog fényderülni. Elméletileg ugye csak statisztikai file, gyakorlatilag meg ki tudja mire hasznalja gugli.
darky@: alapból rootolt és manualisan törölte az általa feleslegesnek ítélt programokat (sacc/kb jól) meg pár dolgot beleirt build.prop-ba. Amugy gyari FR de itt irja: [link]
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Varesz_86 #11352 üzenetére
A véglegesbe a hibás vagy nem működő funkciókat javítják majd gondolom ennyi.
Itt találtam egy tweakelt ICS-t van valakinek ezzel tapasztalata? [link]
"-mistercheese's ICS4.0.4.[FR] Stripped and Tweaked (added CWM recovery in backup)"
-
Gercsi
tag
válasz
wwenigma #11354 üzenetére
Igen. Erre gondoltam. Érdekes az írás. Bár én gyakorlatban nem teljesen értek egyet a cikkel, de biztos Ő is tud valamit.
Anno Galaxy 551-em volt. Volt olyan, hogy lemerült 1 nap alatt használat nélkül és volt olyan is, hogy majdnem 2,5 napig is ment egy feltöltéssel. Kalibrálás után igyekeztem normálisan tölteni (nem 30 perc és már leveszem töltőről, de nem is volt napokat a töltőn
) és ez megoldotta. Gondolom a kettő "együtt" segített, mert utána elég jól bírta a telefon, aktív használat mellett is. Gondolom az "össze-vissza" töltögetés nem nagyon tett jót neki Egy próbát szerintem megér, ha kitörli.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
feribk #11356 üzenetére
Annyi a hátránya hogy sokan azt hiszik utana, hogy ők sz*rták a spanolviaszt....Előnye a frissebb gyorsabb rendszer, a hátrányai pedig majd a frissites utan derulnek ki.
Az elérhető informaciok szerint mi Magyarországon egy - a franciától - jobb rendszert kapunk, legalabbis ujabb lesz a kernele és pár aprosagot javitottak benne. (kamera vakukezelés, téves dual-sim lockscreen, etc)
mod: szolgáltatói készülékekre vélhetőleg egy későbbi, ismeretlen időpontban terítik a fuggetlenek utan, de szintén nem elképzelhetetlen hogy mindenki egyszerre fogja megkapni.
-
feribk
aktív tag
hali! Ha a telóra rámegy majd az ics mi lesz az előnye illetve hátránya?
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Gercsi
tag
válasz
eladogeppc #11350 üzenetére
Helló!
Az android létrehoz egy kalibrációs állományt, mely tárolja az aksi adatait, és sajnos ez pontatlan is lehet főleg ROM telepítés után ilyenkor érdemes egy kalibrálást végezni. (marketen van rá több ingyenes program is) Ezek a programok kitörlik ezt a fájlt, de nem baj az android létrehozza, majd megint. Ja és elötte nem árt feltölteni 100%-ra. Nekem anno 2.3.6-on bevált, ICS-n még nem kellett
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11351 üzenetére
Tudtam én hogy nem lesz ez rossz vétel
vannak benne tartalékok az biztos
Mert a végleges CM10 még sokkal másabb lesz ennél amúgy? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Immáron harmadjára játssza el a telefon, hogy 28% után kikapcsol, és nem lehet bekapcsolni.
Feldugom töltőre, és elkezd minden gomb + az értesítő led villogni, majd kb 30-40mp után bekapcsolható
újra.
Én nem értem mi lehet a gond.2.3.6 van most rajta, és azóta játssza ezt, hogy az ICS próbára fent volt, majd recovery-ből
visszaraktam a 2.3.6-ot. Ezután a gyári programmal is 2.3.6 lett rátolva.
Elvileg minden gyári.Várom segítőkész válaszotokat ! És köszönöm szépen előre is !!!!
-
ttotoo
csendes tag
válasz
Varesz_86 #11346 üzenetére
quadrant a magyar ics-en 1800-at ad. a franciahoz kepest erzesre viszont sokkal gyorsabb. (minden ugyan ugy felteve es beallitva)
wwenigma: ne gyerekeskedj, ez egy technikai forum. mint mar felhivtam a figyelmed, nem segitseget kertem, hanem hibat kozoltem. nem te vagy az egyetlen aki tud hasznalni egy programot... plusz irtam, hogy ez 15 perc szabad teren eltoltott ido utan is ilyen. agps frissites utan is.
majd jelzem, hogy hogy kell megoldani, ha biztosat tudok. ez a jelentes es a megoldas fokent a deveknek szol. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ttotoo #11345 üzenetére
Nem én küldöm azokat a priviket de mindegy.
Wifi bekapcsol/csatlakozik, GPS Testben beallitasok/AGPS törlés, kis varakozas utan pedig AGPS update. Majd lepj ki es nezd meg hogy mi a helyzet.
Amugy ez tipikusan az a kép amikor csak visszaverődő jelet kap, ugyan ez van nekem a szobában...
-
vampire17
addikt
válasz
->Raizen<- #11342 üzenetére
Remelem nem lesznek megoldhatatlan hibak... Mint pl a ZTE Balde-nel a hianyzo driver miatt nem ment a hardveres video gyorsitas, meg hasonlok...
-
Varesz_86
aktív tag
Na felraktam a Cyanogenmod-ot hasít mint állat
Antutu: 4608 Pont
CPU: 1731
GPU: 1536
RAM: 657
I/O: 684Quadrant Standard:
1374 pont
CPU: 2750
MEM: 877
I/O: 1176
2D: 314
3D: 1751valamire kíváncsiak vagytok kérdezzetek nyugodtan
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ttotoo #11340 üzenetére
Nem, mert mar sokadszorra akar valaki egy idiótának beallitani és amikor arra kerulne a sor hogy igazolja valahogy nem sikerül. Itt legtöbbször a GPS alapvető működésével nincsenek tisztában az emberek. Mint ahogy Te sem. Mivel kerestél GPS-t? Miert nem jelentkezik masnal? Hard reset/dalvik ürítés megvolt? Screenshot a GPS Statuszbol, vagy a GPS testből? Fixálni nem tud vagy egyaltalan nem kap jelet?
Ugy kezdetnek ennyi, hajrá. Személyeskedést meg jobb ha nem folytatod, főleg igy...
-
ttotoo
csendes tag
válasz
wwenigma #11336 üzenetére
kezd unalmas lenni a fellengzo okoskodasod. nemeleg, hogy altalaban baromsagokat mondasz, de meg abba is beledumalsz, amibe nem kene.
a hiba meg mindig az, hogy nem fog jelet. az agpsnek hala sok mindent tud, a wifinek es a cellaknek hala is, de a gps-rol beszeltem.
plusz azt is irtam, hogy a franciaban hideginditasbol 30mp alatt befogta (a gps...) a jelet. es friszitett agps adatokkal, es egyeb rasegitesekkel sem kap jelet.
esa szinvonaladat figyelembe veve inakabb irom hogy nem fociztam a telefonnal es nem mechanikus hiba
a gps.conf editalas sem segitett.
megprobalom majd a francia gps kezeleset atdobni, bar jobb lenne egy gyari update. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
->Raizen<- #11334 üzenetére
Tegyuk hozza a HIBÁKAT is, nem hiaba csak melyvizbe toltam be.
ttotoo: és mindenki más. Tegyük tisztába egyszer s mindenkorra a GPS működését. EZT a wikipedia bejegyzést olvassátok el. E mellett az első indításnál még ottvan a WIFI hálózatok által nyujtott átmeneti pozicio ami gyorsithat rajta. Ha se wifi se mobilnet nincs akkor tisztán a műholdakból kapott jellel kell dolgoznia. Ez lassú lesz főleg ha a GPS utolsó aktiválási pontja messze van a jelenlegi aktiválási ponttól (térben és időben) mert akkor hozzávetőleges helyinformációnk sincs és a műholdak pályakorrekciós adatok is elavultak amit le kell töltenie... Javaslom a GPS Statusz appot, aGPS adatokat is tud kézzel frissiteni. Most ablakba kb. 10mp alatt talalt poziciot wifi mellett és friss aGPS adatokkal.
-
ttotoo
csendes tag
nah, beupdateltem a magyarra a francia helyett.
gyorsabb, de gps 15 perc utan sem talalt jelet nyilt terepen.francia a szobaban elkapott par holdat...
de alapvetoen gyorsabb legalabb
nem volt jo csere.. -
->Raizen<-
veterán
Van mar tesztelheto cm10 xd. Gyorsabb meg az ics nel is.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33021358 -
lumpika
tag
Sziasztok
Megmondaná valaki hogy kell alapértelmezett billentyüzetet váltani? Múltkor átraktam touchpalra és alig tudtam visszaállítani, csak a beállítás varázslóval.
Nem tudtok valami király magyar billentyüzetet?
Más: t-mo egyböl cserèlte a telot a lötyögõ kijelzö miatt.(3napon belül voltam).remèlem ezzel a tfonnal nem lesz semmi gond. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #11330 üzenetére
Jaja, de sanszos hogy ez a fastdormancy miatt van ...
-
Acsifun
aktív tag
Nekem a görgetéssel van gondom, vissza vissza dobál ha lapozom a képeket vagy böngészek.
Egyébként szerintem mindenben veri ICS a GB-t.
-
nbukta77
addikt
Nekem ugy tunik mintha az fr ics- ben gyengebb lenne a gsm radio es a modem. Facebook alkalmazas pl ics alatt edgen be sem tolt. De az opera mini sebessege sem nyugoz le. Mig gb alatt minden rendben volt. Tapasztalt valaki ilyet? Wifin minden rendben.
-
etsmark
tag
quadrant francia ics ben 1800at produkal mig gb ben 2800 volt..ez most hogy is van?
-
zsloti
senior tag
Sajna nekem nem megy
Nem tudom miért pedig többször is próbáltam kivett simmel is de nem megy
Szerdán lehet beviszem egy Alcatel szervízbe bár félek hogy ránéznek és kiderül hogy már nem függő xd
Zs -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
ORCA58 #11316 üzenetére
GB alattira igen. Furcsáltam kicsit.
Hivatalosról még semmi hír nem?
Kulinger: Na igen, arra meg bőven tökéletes, bár rakhattak volna mellé egy 540-est, de így is jó. Előzőleg még gondolkodtam kínai telefonon ilyen hardverrel, csak hát megint Kína
Fürödtem már be vele.
Zsloti: Nekem a legutolsó az felment simán a telefonról, éppen ma
T-Mobile-os vagyok. 010-04 vagy valami ilyesmi volt, már nem emlékszem
-
zsloti
senior tag
Többen felvetettük már de nem találtam rá választ azt hogy a t-s telókra megjelent "frissítés" nem megy fel , falkiáltójeles droiddal megáll és a otu meg nemjelez frissítést valakinek bármi ötlet???
-
Regiee
aktív tag
Egyébként a gyári alkalmazások közül hogyan tudok törölni ha már van rootom ICS alatt?
-
Regiee
aktív tag
A kamera résztől féltem, mert mindenhol lehurrogják...Hát szerintem egész jó képeket csinál pedig, kellemes meglepetés fogadott a gépen megnyitva a próbaképeket
-
Kulinger
tag
válasz
Ed3r_X_ #11313 üzenetére
Játszani nem játszok az lényegtelen
Egyet tudok mondani csoda egy kis telefon ot 997D de a 995 se rossz
De sok mindent tanultam tőletek használjátok egészséggelEgyébként hátha tudok segíteni nektek ICs ügybe
Ot 997D
4.0.4
Alapsás változat
MAUI.AMD.W12.22.SP.V1.F1.P7
2012.09.14
Kernel változat
3.0.13
Sp.18
Épitési szám
SLPA.ICS
Szemyésre szabott verziószám
v.B5P-0-ALDE -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Kulinger #11310 üzenetére
Mielőtt megvettem én is gondolkoztam rajta, de jó processzor, kissé idejétmúlt grafikus chip. De ha neked jó, akkor nekem is
Amúgy olvastam az is tele van rakva minden jósággal (programmal)
Azzal a gyári akkus dologgal csak nekem csinálja ezt?
Akksi nekem most megy második napja, jól bírja. Pedig nyúzom sok sok játékkal, nettel. -
Kulinger
tag
Sziasztok!
Fájdalmas búcsút kell vennem eladtam ot 995 telefomat és ma vettem egy ot 997D telefont azt kell mondanom megérte eszméletlen gyors meg az 1Gb mindjárt jobb
Sok sikert nektek
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ma észrevettem egy furi dolgot. Van a gyári akkumulátor kímélő program, amit extraként raktak fel. Megnéztem nem is olyan rossz, viszont ha kilövöm a folyamatokat, kilövi a telefon módot, és ledob a simről, jelszó be újra és megy. Érdekes
Ja és csinálgattam egy képet a gyári app-al a naplementéről
Szerintem nem lett olyan vészes, és még a fénykörülmények se voltak olyan "ideálisak"
-
-
William84
csendes tag
Nálatok is előfordul hogy ha USB-n keresztül dugjátok fel a telefont tölteni laptopra meghülyül és olyan mintha össze vissza nyomogatná valaki? Mitől lehet?
-
akosright
tag
Google playen keressetek rá zello programra. cb radiot csinál. a telefonból. :-)
-
holdab
csendes tag
válasz
Jano_023 #11255 üzenetére
Leszedtem a franciát még1x. ellenőriztem, ok. Újra megpróbáltam, mismatch. Na és itt jön a csavar, a saját backup-ot is próbáltam, a mélyvíz 1. h.sz-ből letöltöttem a függetlent is, mindegyiknél MD5 mismatch!
Visszaállt a gári alap.
Valakinek valami tipp?
Recoveryvel lehet valami gond? Visszaolvasgatva, rákeresve sem találtam, hogy egyébként hogy lehet teljesen alapra visszaállítani a telót? Se recovery, SD formázva, és gyári rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bundle topik
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest