Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batistuta7
tag
válasz Batistuta7 #17500 üzenetére
addig eljutottam hogy a fastbook devices parancsra már felismer egy ilyet : ? fastboook
ez gondolom elég lenne.de az update parancsra még mindig azt írja hogy nem találja.
segítsetek légyszi -
Dyrg
aktív tag
válasz Batistuta7 #17501 üzenetére
Bocsi, de nekem még szerencsére nem kellett ezzel bajlódnom, úgyhogy nem ismerem. Valaki biztos fog segíteni.
Megvenni és megszerelni...
-
Aucor
senior tag
Egy OTU-t átfuttathatnál, ha még nem volt... Egyébként érdekes, ilyet még nem láttam, hogy nem jó a recovery.
-
-
Elliotdr
tag
válasz Batistuta7 #17504 üzenetére
http://www.4shared.com/zip/HLkWGShW/recovery.html
A fenti link egy jó recovery. Letölt, kicsomagol, install.bat.
Power+hangle. előtte. Logó saját a recoveryben, majd lecseréled ha akarod.ONLINE Androidos telefonok függetlenítése 1000 Ft/db
-
Batistuta7
tag
válasz Elliotdr #17505 üzenetére
ezt is próbáltam.
viszont a qme1-es megoldotta a problémám.most telepítem már a marina-t recovery-ből. érdekes hogy semmi más nem oldatta meg ezen kívül de a lényeg most jó.ha lesz még kérdésem akkor írok.egyébként akkor a qme1.9 et ajánljátok egyébként?
viszont ahogy felment a marina rom megint rossz a recovery
kezd vicc lenni[ Szerkesztve ]
-
norbichek
tag
Egy kis tapasztalat.
A régebbi ot 990 emen minden tökéletesen működik.
De az ami nálam volt az egy újabb kiadás és nekem sem megy a recovery rajta úgyanúgy ahogy leírták előttem.
Úgy ahogy van egy fos az újabb kiadás.
2.2.2 re sem lehet visszamenni mert bootloopol és ráadásul a fastboot sem jön be csak OTU val lehet életre kelteni.
Viszont az enyémen 2.3.4 nél install.bat és már indul is a 2.2.2....Én nem vennék újabbat az tuti.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy SIII, Alcatel OT 995
-
Elliotdr
tag
válasz Batistuta7 #17506 üzenetére
Hát most már nem tudom hogy mit kutyultál össze.
Csak ugy nem szabad fölrakni mindent.
A fentebbi recoveryt hogy próbáltad ?
Még most tettem föl csak.2.2.2 felkel frissiteni 2.3.4 re. 2.2.2 re ne tegyél semmit.
[ Szerkesztve ]
ONLINE Androidos telefonok függetlenítése 1000 Ft/db
-
///Krisz\\\
senior tag
Tegnap kijött egy új OTU. Valaki próbálta már? A ROM frissült vagy csak a program?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Batistuta7
tag
válasz norbichek #17507 üzenetére
igen.pont ahogy leírtad.pontosan ugyanezek a dolgok zajlottak le nálam.
ezek szerint akkor hw valahogy más.
viszont visszatettem a qme1.0-át recoveryben amit csak engedett formatáltam factory reset wipe minden ami töröl valami lefuttatttam, feltettem a qme 1.9 et és most a recovery is jó maradt.úgyhogy most egyenlőre jó.qwe 1.9 re van egyébként nagyon jó ics theme? -
imi0424
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #17509 üzenetére
annyiban változott hogy nem villog az ablak amikor tölti...
-
Aucor
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #17512 üzenetére
ROM nem OTU által frissül. Az csak a frissítőprogram.
-
///Krisz\\\
senior tag
Tudom, hogy nem függ össze, de van amikor a ROM-al egy időben frissítik és nem akarom most ezért újrapakolni a telefont, csak kíváncsi lennék, hogy változott-e a ROM.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
imi0424
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #17514 üzenetére
már vagy 10x biztos frissítették az otut de eddig nem frissült a rom
-
Batistuta7
tag
valaki tudna adni linket egybegyúrt qme 1.9-et newker2-es kernellel? vagy a másolni.zipet feltöltené valaki a 4shared-en kívül máshová?
-
imi0424
senior tag
válasz Batistuta7 #17517 üzenetére
ilyen nincsen
mert a devek nem ürülhetnek neki -
kurion
senior tag
valaki segíthetne....
felraktam a "qltsar_TOT_ME_v1.0" romot és a telefon nem kapcsol be csak folyamatosan újra bootol... valakinek valami megoldás/ötlet helyrehozásra?
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Danesz94
senior tag
válasz Batistuta7 #17517 üzenetére
A most a qme 1.9 van fent akkor csak simán felrakod.
Viszont ha nem az van fent akkor qltsar recoveryjét fel kell tedd előbb és utána ezt.
pl setcpuval fel tudod húzni a procit. alapból 600 MHZ van.szerk: bocs most nézem, hogy már nincs fent.
esetleg érdeklődj lacix76-nál.,...nekem tőle van meg a rom.[ Szerkesztve ]
-
sonaj888
tag
Sziasztok.
Feltettem az ME1.9-et gulyuk kernelevel. Mukodik szepen. Azt szeretnem kerdezni, hogy van e olyan ingyenes program amivel a procit lehet huzni, es milyen beallitasokkal probalkozzak? Ha vki. valaszol, megkoszonom.a setcpu-t betudna linkelni vki,?
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
Akkumulátort vásárolt már valaki a telefonhoz? Ha igen, tud valaki ajánlani?
-
Dyrg
aktív tag
válasz sonaj888 #17524 üzenetére
Bocsi, de te milyen SetCpu-t használsz? mert 608 és 760Mhz nincs is.
600 -> 691.2 -> 729.6 -> 787.2 Mhz így megyen felfelé. Mikor a 2.2.2es Ewra volt fenn akkor stabilan ment 825-ön is. Kár, hogy ebbe nem rakták bele, gondolom féltek tőle, hogy kipurcan egy két teló... Amúgy ezt a processzort gyárilag 800Mhz-en járatják elég sok telefonban,(persze azok kaptak egy +t, mint tuning) úgyhogy nyugodtan lehet használni 787-en nem lesz semmi baja...
ezzel a smartass v2-vel meg úgy vagyok, hogy ugrik a teló, nem akad, de azért fogyaszt rendesen. Most intellidemandon használom és eddig tetszik, olyan arany közép út. Tudom javasolni.Az akksi engem is érdekelne, mert ami most van azzal a megvételtől kezdve szar. 50% alatt lemerül 2 óra alatt, és nem tudom, hogy egy új akksi megoldaná-e a problémát.
Amúgy itt találtam legolcsóbban gyárit és pick-packal nem is drága a posta. Kár, hogy nincs 1300-asnál nagyobb bele. Persze ha lenne után gyártott 2000-es még az is szarabb lenne az eredetinél, na mind1.[ Szerkesztve ]
-
-
dobostorta
tag
Háj!
Arra létezik vmi megoldás h az adatkábelen keresztül(a szgépről) kapjon netet a teló? Vagy vmi más megoldás is érdekelne, természetesen mobilnet nélkül, illetve wifi nélkül.(Nincs wifi routerem)
-
imi0424
senior tag
válasz dobostorta #17530 üzenetére
azt én sem tudom ...
pedig visszafele megy, ugyhogy a gép netéröl is kellene mennie :/ -
qltsar
veterán
kicsit specifikálnád a problémát?
"addig eljutottam hogy a fastbook devices..." ?
-
addikt
válasz dobostorta #17530 üzenetére
-
Dyrg
aktív tag
válasz dobostorta #17535 üzenetére
sajnos úgy nem megy, én már nagyon régen kerestem rá megoldást, de csak wifivel megy.
-
Dyrg
aktív tag
-
addikt
válasz dobostorta #17535 üzenetére
-
qltsar
veterán
-
Smylei30
tag
Estuardo ICs temajaval ugynezem a lockscreenel valami problema lehet mert csak ilyen korok latszodnak a sav eltunik amin huznam azt a kort.. :S
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Bagira01
veterán
Marina 5 + newker2+ics téma backup működhet QME2.0-val? Vagy a partíció elrendezés miatt nem?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
dobostorta
tag
-
lacix76
őstag
válasz dobostorta #17545 üzenetére
A 2.2-őn egyfolytában 600-on fut a proci.
-
dobostorta
tag
lenne még egy kezdő kérdésem:
rootolni szeretném a telómat, de felmerült bennem az, h ha kirootolom utána elveszik-e a garancia? tudom h van unroot, de pl. mit csinálok akkor ha vmiért üzemképtelen lesz a telóm tehát elkellene vinnem szervízbe, de ez a hiba meggátol abban h unrootoljam a kütyüt, vagy egy még egyszerűbb eset: elrontom a rootolást, nem müxik a teló, akkor is ugrik a gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest