Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz rolmillione #17295 üzenetére
Úgy látszik beérett a telefon. Most nekem sincs semmi gondom Marina 5 + newker2 + ics téma. 18 óra alatt merült le 82%-ra aztán toltam rajta 2 óra Plants vs Zombies-t akkor lement 19%-ra aztán ment még kb 2 órát és 10%-nál dugtam fel töltőre.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
lacix76
őstag
Azt hiszem úgy körülbelül 100-szor raktam újra a telefont mióta megvettem,és ezzel nem mondok sokat.
Hála qltsarnak volt lehetőségünk ROM-okat próbálgatni.
Ja és még ott vannak a Marina ROM-ok.[ Szerkesztve ]
-
Nenősüljmeg!
tag
hello!
valaki meg tudná írni, hogy ezt az új kernelt hol találom?
QME 1.9-hez...
köszi... -
Joci93
senior tag
Valaki tudja, hogy mi a különbség a Marina 5 és a QME 1.9 között?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
nonolada1
senior tag
Tudom,hogy már kismilliószor volt téma az akkumulátor,de kicsit értetlenül állok a dolog előtt.Egy ilyen telót használtam jó 8 hónapon keresztül és nálam volt,hogy 4 napot is elment.Aktívabb használat esetén is 2 napot bírt.Most párom használja a készüléket és nála egy napnál többet nem bír a teló,tök mindegy mit csinál vele.Beállítások ugyanazok,mint nálam,ugyanaz a launcher,ugyanúgy nincs mobilnet rajta,nem wi-fizik vele,most még játszani sem játszik vele,e-könyvet nem olvas,zenét nem hallgat,csak telefonál,de azt sem olyan sokat,tehát 2 napot el kellene,hogy menjen,de nem teszi.Érdemes szervízbe vinni?Mik a tapasztalatok?Vagy tök felesleges időhúzás?Hol van szervize amúgy?
-
loosht
senior tag
Valaki megtenné, hogy megnézi mennyire zabálja az akksit a newker kamera modul kezelése?
[ Szerkesztve ]
-
fcbarca
őstag
mikor lesz már cm7?vagy már kint van?
-
loosht
senior tag
válasz lacix76 #17307 üzenetére
Arra lennék kíváncsi, hogy ha fotózgatok, akkor még mindig lezabálja-e az akksit.
(#17308) fcbarca: Túl nagy a csend körülötte. Szerintem nem lesz belőle semmi. Azt olvastam az orosz fórumon, hogy elakadt vele Gulyuk, és nem tudja egyenlőre megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
andaxin76
aktív tag
Valaki segítsen.Van 1-2 dolog playen amit
nem tudok letölteni.Pl nem tudom fríssíteni
a facebookot,nem tudom letölteni a
vibert.Azt írja a teló h érvénytelen
csomagfájl.Viszont van amit enged
telepíteni,tehát hely van a telón,és link2sd-t
használok.Ezzel nincs gond a linkelés is be
van lőve.Akkor mi lehet még? Qltsar 1.3 van
rajta.Ja és nem lehet valahogy hangosítani
a jack kimeneten?Nikon D3100/Lg G2 fotózás okostelefonnal: https://www.facebook.com/szakeephotos
-
nonolada1
senior tag
Most már több mint 10 hónapja használunk ilyen telefont.A szotver még full gyári,semmi root,meg ilyesmi.Nálam simán elment a teló 2-3 napot,de volt példa a 4 napra is.Mióta az asszony használja max egy napot bír a készülék.Most pl este volt töltve fullra és most hívott,hogy már csak 69%-on van az akku.Nem használja ő sem többet mint én,sőt...
Amióta ő használja,annyi a változás,hogy időnként az én telefonopm töltőjével is van töltve és másik SIM kártya került bele.Ez befolyásoló tényező lehet?Mert minden más maradt.Annó pl én töltöttem számítógépről is más,tehát a nem hozzáadott kábellel is és semmi problémám nem volt vele.Most mi változhatott,főleg ilyen rövid idő alatt? -
nonolada1
senior tag
Ennek a telefonnak a szervizelésével csak a TeleMax GSM szerviz kft foglakozik Budapest közelében?
-
adam56
csendes tag
Sziasztok. Ezt a link2SD-t hogyan kell pontosan használni? Mert megcsináltam a partíciót Ext2-re van formázva, tökéletes, minden jó, de mikor újraraktam a telót (QME 1.9) kiválasztottam az ext2-t auto link-et bepipáltam és mégis, mikor végeztem 8MB- szabad hely maradt a telón. Kb. mindent oda rakott a belső memóriára, pedig mindent áthelyeztem az SD kártyára (??). Le tudnátok írni, hogy ti hogyan csináljátok, vagy mit használtok, ja és mikor újrateszitek a telefonotokat, akkor milyen programokat raktok fel, hogy gyors maradjon a telefon és sok belső memória maradjon szabadon??
Köszönöm előre is a választ. -
Danesz94
senior tag
sziasztok.
Jelenleg QME 1.9+newker2+ics theme-t használom.
Kérdésem az lenne, hogy a gangstar játékban az emberek meg néhány textúra miért fehér?
köszi -
Bagira01
veterán
Húgomnak ma akatam egy ilyen telefont rendelni. Most nézem, hogy kártyás csomagba 10k-val drágább mint mikor én vettem Ennyiért aligha éri meg
-
kínába
csendes tag
válasz nonolada1 #17313 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Végtelenül egyszerű lény vagyok, és abból is a maradibb. Vettem az elhunyt és meggyászolt Nokia c3-00-ás telefonom után egy vántáccsot, mert a matolcsy adót viberrel akartam megoldani. Az meg ugye csak androiddal megy.
Még alig van csórikám 2 hónapos, máris szervizben van.
A felvett problémák:
-a készülék gyakran nem érez hálózatoz, lefagy, kikapcsol, időnként hang nélkül újraindul.
-az akkumulátor normál használat mellett 5-8 órát bír.
-a kijelző a silány műanyag miatt még tokban is karcolódik.
-bal alsó led gyakran nem világít.Drága telemax visszaküldte a telót, miszerint az akksi jó, a telefon ki és bekapcsol, tehát a töltés jó.
Oszt kb ennyi. Írt még mellé egy regényt, kiszedve a használati útmutatóból, miszerint a háttérben futó alkalmazások lassítják be, azokat kapcsoljam ki. De hogy mitől fagy ki azt nem is nézték. /WTF???/
Nem vettem át a készüléket, és a következő üzenettel küldtem vissza.
:Ügyfél kéri, hogy töröljenek minden programot/ facebook, youtube, office stb../ kivéve az operációs rendszert. Minden olyan alkalmazás legyen törölve, ami lassítja a telefont, mert ügyfél ezt garanciavesztés miatt nem teheti meg.Tele van a púpom ezzel a fészbúkozással, meg mobilon netezéssel.
Flottacsomagom van, semmilyen net ,de még 3G-m sincsen, csak fix havi 2500 forintom, amivel telefonálni és sms-t küldeni lehet.
A barátaimmal fizikálisan tartom a kapcsolatot, nem közösségi oldalakon.
30 éves vagyok, még legyőzöm a távolságokat.
Hiába próbáltam kikapcsolni a háttéralkalmazásokat, az első frissítésnél fellépve a wifire azonnal bekapcsolja őket újra.
HA ezeket nem törlik ki, megint nem veszem át!!!Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vehetnék annyiért, amennyit érnek - és eladhatnám annyiért, amennyire tartják magukat...
-
Bagira01
veterán
válasz kínába #17321 üzenetére
Kicsit törődni kell a telefonnal, sajna gyári állapotban vannak vele gondok(bár nekem 2.2-vel nem voltak ilyen gondjaim) Sajna elég sok hiba szoftveres lévén androidos a teló, ezért a szervizek is előszeretettel fogják a szoftverre a gondot....
-
dkarcsy95
tag
válasz kínába #17321 üzenetére
Egyszerű a megoldás: OTU-val 2.3-ra frissíted a szoftvert,rárakod a QME vagy a ML 5.1-es(ezutóbbi az oc kerneles megoldással és az ICS témával szélvészgyors és nekem erős használattal 2 napot bír az akku) custom romok közül valamelyiket és kész.Ez így összesen még kezdőknek is csak max 3 óra.(sokat tölt az OTU)
What the hack?
-
Babetta-X
senior tag
Megőrülök, vajon miért csinálja a telefon, hogy a gyári beállítások visszaállítása után elindult, majd amikor az időt állítottam be azt írta, hogy váratlanul leállt, és azóta ha töltöm kihozza a billentyűzár részt meg a háttérképet, de ha lehúzom a billentyűzárat akkor fekete lesz a kijelző és csak a felső ikonsáv látszik. Mitől lehet ez?
-
attilam
őstag
Kipróbáltam a Quadrant tesztet Marina 5.1 alatt newker2-vel, smartvs2 bekapcsolva max és min frekvenciák között. Érdekes, hogy csak 700-800 pont körül kaptam. Kicsit elmarad az itt említett 1500 pontoktól. Valamit rosszul csinálok?
-
imi0424
senior tag
na egy ideig nem tudtam irni ide, de mostmár tényleg eladtam a relót és szerintem majd jövőhéten megyek egy telefont venni
de az utolsó játék ajánlatom:
megy az Aralon :sword and shadow a telónkon, néha beszaggat,de aztán minden megy rendesen
http://www.andropalace.net/2012/07/aralon-sword-and-shadow-hd-armv6-apk.html?m=1
bocs hogy nem linkeltem, de telon vok, am 728mhz en nem szaggat,csak néha picit -
sonaj888
tag
Sziasztok!
A QME1.3 utan raszantam magam es felraktam QME1.9-et. Szerintem 2.0 nem lesz mostanaban pedig arra vartam. Azt vettem eszre hogy az ertesitesi savban angol maradt a clear gomb. Az lenne a kerdesem hogy az 1.3b patch javitja e, mert az 1.3-nal mukodott ez a patch. -
sinyster
csendes tag
Marina ROM mellett mennyi ideig bírja a telefon ha sokat használják? (gondolok itt kb. napi 1 óra zenehallgatás és 1 óra internetezés mellett)
-
Joci93
senior tag
A beragadó programokkal mit lehet csinálni? QME 1.9 van fent + OC kernel
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
GuMiSZu
tag
Sziasztok,
töröltem, béna voltam
Üdv Gumi
[ Szerkesztve ]
ITAL is YOURS
-
GuMiSZu
tag
sziasztok,
elviekben felment az 1.9. A gondom az, hogy nem jön fel a billentyűzet, amikor kellene, ki lehet választani, hogy gingerbread bill. de nem adja be az ablakot. mit ronthatok el?
megvan, nincs default nyelv... már megy
köszi
[ Szerkesztve ]
ITAL is YOURS
-
GuMiSZu
tag
sziasztok,
és még egy...
amióta 2.3 van a telefonon, azóta nem megy az exchange szinkron, nem is tud feljelentkezni a szerverre. használtam már az exmail alkalmazást, de az nem túl jó, illetve a kalendárt sem frissiti.esetleg van rá valami ötletetek?
köszi
Üdv
ITAL is YOURS
-
Smylei30
tag
Nekem uj rekord szuletett QME-n
[link]15% nal raktam fel a toltore meglett volna az 5
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
Smylei30
tag
Sry lemaradt a kerdes
Kalendar szinkronizalasra van valakinek valami jo alkalmazasa, h mivel lehetne a legjobban googlen?
SAMSUNG Galaxy S3 i9300
-
lacix76
őstag
HI!
Nézte valaki a Mobilaréna TV adását élőben telefonról?
Lemaradtam róla és kiváncsi vagyok hogy ez a teló játszotta e simán,mert már androidról is lehet csak minimum 320x480-as felbontásúnak kell lennie a mobilnak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest