Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkarcsy95
tag
Bootanimáció cseréje lehetséges-e Qltsar ME 2.0 alatt?Ha igen,akkor mi módon?
What the hack?
-
imi0424
senior tag
válasz dkarcsy95 #17603 üzenetére
a bootanimàció miben van?
zipben?
mert ha igen akkor egy bootanimation.zipet kell oda raknod ugy hogy a premission ne változzonde gondolom le van tiltva a bootanimàcio az init.d ben...
csak nem emlékszem hogy hol van mert màr nincs meg ez a telo, ugyhogy nem tudom de van egy tippem
system-> etc-> init.d ->01.prop kivàgod a "nobootanimation"-t vagyvteszel egy #t az elejére...[ Szerkesztve ]
-
admin4911
tag
köszönöm a válaszokat.
amúgy valaki leírná a android 2.3 frissítési folyamatát? -
alfagyuri
tag
Sziasztok
Baj van segítsetek behalt a telóm bekapcsolom és amikor bejön a telenoros embléma kikapcsol és újra bekapcsol,de csak ezt csinálja állandóan amíg ki nem veszem az aksit.Mit csináljak??????Laptop meg a 2.3 szoftver rajta van a laptopon de 14%-ál megáll. -
Nutela
csendes tag
Sziasztok! Én a HD Caller ID-t használom és tökéletesen működik!
QME 2.0 alatt![ Szerkesztve ]
-
josik
aktív tag
Üdv. Eza problémám még mindig fennáll. Tudna valaki segíteni? valami ötlet?
Te is fiam Bluetooth...
-
szoszo1973
aktív tag
Sajnos ez a driver probléma állandóan előjön. Nekem sem sikerült win7 64bit-en működésre bírni a dolgot.
De xp 32bit-en elsőre sikerült.
Javaslom, hogy ha van a közeledben egy másik számítógép amin xp 32bit van akkor próbáld ki azon.
Egyébként a marina lite 5 rootolva van gyárilag.[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó, a változás!
-
rolmillione
tag
A 4-es otu nekem ismerte a drivereket, de miután a 8-as otuval próbálkoztam nekem is win 7 64 biten elszállak a driverek. Kikapcsolt állapotban a telefon és betallózva a ctu könyvtárban az usb driverek mappa win7 64 bit alkönyvtárig letallózva nagy nehezen felismerte a drivereket. Nem értem a win 7-tel miért sz*rakodik az otu de nagyon régen ez rendszeres volt és nekem is csak win xp-vel ment minden.
-
lacix76
őstag
Telenor One Touch Original 2.3.4 Firmware
Ha véletlenűl a gyárit akarnád visszarakni itt lesz.Ez még nem az új kernellel van.
És utánna hátha sikerűl a root is.
Próba szerencse[ Szerkesztve ]
-
josik
aktív tag
válasz qltsar #17632 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
xp- alatt is próbáltam volna... De ott egy driver kérdőjeles maradt ha jól emlékszem. Ma már lehet, hogy nem. De holnap biztos megnézem az xp-t! A root, csak az én heppem, le szeretném menteni a gyári romot. Utána természetesen kapna egy másikat. A te romjaidat nézegettem, és azok alapján amiket írnak róluk tetszenek. Köszi, hogy dolgozol a témán!Te is fiam Bluetooth...
-
dltpwnz
aktív tag
valaki tud kompatibilis turbosimet a telóhoz?
-
sinyster
csendes tag
Üdv! A 2.0-ás ROM-ot szerettem volna telepíteni de már a ClockWork recovery-nál elakadtam mert amikor a telefont rádugom a gépre akkor azt írja ki az eszközkezelő hogy Android és nem ismeri fel sehogy se :S
Windows 7 64-bites rendszerem van
Előre is kösz a segítséget
-
lacix76
őstag
-
Aucor
senior tag
Tud valaki olyan böngészőt erre a telefonra, ami képes TELJESEN pc kompatibilis megjelenítésre? Ami eddig nem volt jó: Chrome, Firefox 13, Dolphin+Mini, Opera+Mini, Skyfire, Gyári.
Kérdéses oldal: [link]
A problémám vele: Nem tudok üzenetet küldeni, mivel a küldő gombot lusta betölteni. Gépen jó. Opera Mini végülis behozta, de refreshelte mindig oldalt (azaz kidobott loginhoz), amikor a küldésre nyomtam.Sajnos más droidon nem tudtam tesztelni, hogy jó-e, haver régi K800-a behozza rendesen. ROM újrarakás természetesen volt...
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
SkyFire-ben átváltottál Droid/Tablet megjelenítésről Desktop-ra?
Mindjárt lepróbálom...Szerk.: upsz, bocsi, azt hittem a táblagépem topicjában vagyok, azon megy, ha ez segítség számodra (FroYo 2.2 gyári ROM, rootolt, de Flash-képes proci).
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
Kélek benneteket, hogy légyszives linkeljetek egy QME 1.9-et, mert a QME 2.0-át ki szeretném próbálni és ugye a gyárira nem lehet rá flashelni. Előre is köszönöm!
-
oneToucher
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne ami már régebbi versziókkal és más romomkkal is elöfordult, de most untam meg. Bekapcsolom a wifit, csatlakozik. Jó, látszólag minden rendbem, de mikor elindítok egy bármilyen letöltést 1-2 mega letöltése utánt megáll és csatlakozva van meg minden, de nem tölti be az oldalakat és nem tölt le semmit csak ha újracsatlakozom . Már próbáltam újratelepíteni a telefont, az SD kártyát, de ugyanaz. Kérlek segítsetek mert nagyon bosszant!
Elõre is köszönöm válaszaitokat!
Telenor One Touch+QME 2.0
-
imi0424
senior tag
válasz oneToucher #17645 üzenetére
hirtelen most csak a wifi alvó mód jut az eszembe...
elnavigálsz a wifi menübe, menü gomb, ->sceciális-> wifi alvó mód szabályozása és ott a 'soha'
ez csak egy tipp, nem megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest