Hirdetés
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BotaN
senior tag
válasz Gabelogen #7009 üzenetére
Na akkor:
- Un-installáld a One Touch Upgrade, ha marad valami belőle a gépen azt töröld le.
- Tedd fel a következőket (64-es csak akkor kell ha 64-bites a Windows)
Microsoft Visual C++ 2005 (32bit - 64bit)
Microsoft Visual C++ 2008 (32bit - 64bit)
Microsoft Visual C++ 2010 (32bit - 64bit)- Ha fent van mind, akkor futtass le egy Windows Update-et, mert talál majd elég sok javítást hozzájuk, azokat telepítsd, és indítsd újra a géped.
- Telepítsd fel újra a One Touch Upgrade Q 1.8.3-at
- Dugd rá a telefonod a gépre, majd a "One Touch Upgrade Q 1.8.3\usb_driver" mappában található "WIN32" & "WIN64" közül válaszd azt amilyen Win-ed van, és futtasd le a DriverSetup.exe-t
- Várd meg míg felismeri a dolgokat, ha olyan drivert talál ami digitálisan nincs aláírva, akkor engedélyezd.
- Hogy biztos légy benne, hogy midnen driver rendben van-e, menj az eszközkezelőbe, és kattints rá a "Hardverváltozások keresése" bomra.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
BotaN
senior tag
válasz Gabelogen #7017 üzenetére
Driver telepítés, menj az usb_driver mappába, lesz ott két újabb mappa, WIN32 és WIN64, értelem szerűen abba menj bele amilyen Windows van a gépeden és futtasd le a DriverSetup.exe-t, miközben persze össze van kötve a gépeddel a telefon. Ha megvan és még mindig nem jó, akkor, jobb klikk a Saját gépre, Kezelés, Eszközkezelő, majd a bal fent a kis ikonok között válaszd a "Hardverváltozások keresése" gomba. Ez megkeresi azt a hardvert ami még esetleg nincs telepítve, és utána tedd fel azt is, ezt legegyszerűbben a DriverSetup újabb futtatásával tudod elérni.
Ha már sehol nincs felkiáltójeles eszköz, akkor mennie kell.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
kj0
tag
-
zedok
őstag
válasz Gabelogen #9592 üzenetére
Gabelogen: Root browser, free és jóféle!
Nektek töltőn nem kezd el világítani magától a mobilotok? Mégha nem is nyúltok hozzá, sötét képernyő majd 1-2 perc elteltével világít ismét. (töltés alatt!) Illetve kikapcsolt állapotban, újra-újraindul szintén töltés alatt. Rootolt a készülék, 2.3.4 (root előtt nem volt ilyen gond)
[ Szerkesztve ]
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
addikt
válasz Gabelogen #13333 üzenetére
Ne OTU-val próbáld! Indítsd bootloader/fastboot módba és úgy dugd a gépre. Parancssorban 'fastboot devices'-al csekkolhatod, hogy látja-e(ha ? fastboot a válasz, akkor igen) és utána mehet fel pl. az ME. Ha mindenképp OTU, akkor Home gombbal indítsd és úgy dugd gépre a home nyomvatartása közben.
-
addikt
válasz Gabelogen #13335 üzenetére
Látom, az 1.hsz-el még mindig nem vagy kibékülve.
A lényeg, hogy az install.bat bootloader módba rebootolja a telót. Ezt a lépést megcsinálhatod manuálisan, ha kikapcsolt állapotban indítod a telefont hangerő le + bekapcs gombokkal (lsd. 1.hsz.). Ha a kapacitív gombok világítanak és a képernyő sötét(feketén világít), akkor dugd gépre és csináld ugyanúgy, ahogy eddig, indítsd az install.bat-ot.(ehj. lassan írok telóról... de, ha ott van a fastboot az eszközkezelőben, akkor mennie kell.)
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Gabelogen #13338 üzenetére
Ez driverproblema lesz, az altalam keszitett install.bat file utolso parancsaval ujrainditja a telefont, tehat mivel nem indul ujra nem latja a telefont.
Ahogy milangfx is emlitette, a fastboot devices parancs, ha latja a telefont mennie kellene. Ha nem, akkor a driverekkel van a gond.Ha windows alatt vagy, nezz korul az eszkozkezeloben, hogy nincs e veletlenul ismeretlen eszkoz.
-
lacix76
őstag
válasz Gabelogen #14431 üzenetére
Hi!
Igaz nem engem kérdeztél,de nekem is úgy működik mint neked,hogy visszaáll a rendszer értékeire újraindítás után a setcpu hiába van kipipálva a set on boot.
Furcsa mert először nem így működött,megmaradt amit beállítottam.
Nem baj nem indítgatjuk újra a telefont.[ Szerkesztve ]
-
steveboy86
tag
válasz Gabelogen #14431 üzenetére
Ma direkt nem raktam töltőre éjszaka, 27%on volt, és reggel is annyin állt ! :-) Szóval végre egy ROM ami nem szívja le az aksit egy éjszaka, nagy Respect érte! Viszont azt nem értem, hogy reggel set cpu-t megnézve 80%ban 600-on pörgött, mondjuk ilyen üzemidő mellett engem nem zavar, csak kicsit érthetetlen számomra, conservativ mód van alapból, aztán set CPU -ban sem állítottam semmit ott is conservativot mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óvodások homokozója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- Szólánc.
- LG V30 - vezércsel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 4
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.