Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Üdv!
GPS Test nevű progit használok a műholdak megtalálásának gyorsítására. Sorrendem:
0, GPS, esetleg mobilnet/wifi (ha van a közelben elérhető) bekapcsolása
1, GPS Test indít, nem kell megvárni, amíg talál jelet, csak töltsön be a Splash Screen-en túlra
2, HOME gombbal vissza a főképernyőre
3, navi progi indít, amikor betöltött, akkor HOME gomb hosszú nyomása mellett átváltok GPS Test-re, megvárom, amíg megtalálja a jelet (változó... van hogy 5-10 másodperc, máskor percek), néha rányomok a Settings-en belül a Clear AGPS és aztán az Update AGPS gombokra, ha van a közelemben net
4, HOME gomb hosszanti nyomásával visszaváltok a navi progiraMi a Build-je a telefonod SW-ének? V53?-0? A jelenlegi legfrissebb az "R". Olvass utána, ha frissíteni szeretnél, benne van az 1. hsz-ben!
[ Szerkesztve ]
-
biowizards
tag
Azért érdekes ez a telo.Nekem pl elmegy simán 2 napot úgy,hogy naponta kb 2 órát!! netezek mobil nettel.Nem használok semmilyen cpu progit.
Sztem van olyan ami sajnos selejtre sikerült.Ez az átka a tömeg termelésnek.Nem a minőségre hajtanak,hanem a mennyiségre.
Én tökéletesen elégedett vagyok az enyémmel már majdnem 2 hónapja megvan.BUÉK!!
-
handrash
őstag
Mivel a Telenor oldaláról az AT-hez mutat a link, szerintem nem vesztheti el a garit, én is megtettem.
Oké, persze miniszámítógép. De én ezelőtt 3 évig használtam egy sokak által lesajnált Szimbi János okos-telefont amivel ennél sokkal kevesebb ilyen jellegű problémám adódott.
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Lordus
senior tag
a telenor one touch még nem frissíthető tudomásom szerint...
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
qltsar
veterán
jó az, annak kell lennie, vagyis...a portoknál kell lennie egy eszköznek nálam a (COM28-ra emulálja), kattints az eszközre amit nem lát, és tallózd be neki az OTU 1.8.7 mappájából a drivereket ( C:\One Touch Upgrade Q 1.8.7\usb_driver\installdriver --és itt a rendszerednek megfelelő mappát)
@Bagira:4pda-n nézz körül, nemtudom már melyik programmal lehet rootolni, de ugye 2.2.2-őt is csak 1.95-ös SuperOneClick-kel sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Joci93
senior tag
Törölj le minden programot ami a telefonnal kapcsolatos illetve, ha marad akkor mappát. Majd dug a telót a gépre és eszközkezelőben távolítsd el az összes drivert. Majd aksi ki/be teló újra fel a gépre. Felismer 3-4 qualcom eszközt. Feltelepíted az OTU-t, ami felismeri az ismerem drivereket így alcatel néven lesz látható. Telefon, beállításoknál USB hibaelhárítás pipa ki, hamis áthelyezés (vagy valami ilyesmi) pipa be illetve van egy olyan, hogy ismeretlen források. Onnan is szedd ki a pipát. Majd dugd rá a gépre és indítsd az OTU-t.
Hamis áthelyzés rendes neve: "hamis helymeghatározá engedélyezése"
[ Szerkesztve ]
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
fcbarca
őstag
de nekem még egyszer sem kezde el tölteni,mindig még az elején,mikor adatokat akart kiolvasni a telefonról,3%-nál kikapcsolt a telefon,világit a 3 aló gomb,és 34-39%-nál kiirja hogy nem tud olvasni adatokat...
driverek mind fent vannak,feltettem egy képet is néz már meg légyszi,neked is ezek vannak? -
mkRoland
senior tag
Marina Lite ROM-ban alapból benne van ez a lehúzott status bar-on a toggle-k dolog (és még lapozható is jobbra-balra, mint a dokk). Amik miatt tetszik a Marina Lite:
+1 ez a kapcsolós cucc
+2 offline flashelhető
+3 "gyárilag" root-olt
+4 felesleges appoktól mentesített
+5 Recovery szuperül szuperál
Amik miatt nem tetszik:
-1 magyar nyelv hiánya (sőt... első indításkor elő kellett vennem egy másik telefont, és azon megnézni, hogy hogy jutok el a nyelvválasztáshoz, mert orosz az alapbeállítás és nincs kezdő beállítások, egyből a kezdőképernyő fogad)
-2 pár progit tettem még csak fel, lényegesen kevesebbet, mint az 1 hete folyamatosan menő 2.2-es másik OT990 telefonomra, és mégis érezhetően lassabb a ML (lehet, hogy Launcher PRO-ra való csere megoldja)
-3 pár progi nem akar egyáltalán/megfelelően futni (pl.: az eddig bevált egyik offline navi => valaki kisegíthetne priviben egy működővel)
Még pár napig használom, közben lefrissítem (amikor majd gyors net közelében leszek) a másik telefonomat a Telenoros 2.3-ra és együtt tesztelgetem majd őket a végleges választásig (jelenleg a Marina Lite mellett sámomra csak az integrált statusbar-os toggle szól és a root miatti nem pisilős boot logo).csraji@9851: régebben megtalálták a módját a Recovery-be lépésnek (szemben azokkal a kezdetleges próbálkozásokkal, amik nagyon-nagyon régen általam leírásra kerültek a fórumban és csak találgatások voltak), viszont ez nálam még mindig úgy indította a Recovery-t, hogy törölte a felhasználó által user szinten tett változásokat (Factory Reset = Gyári állapot visszaállítása). Ennek a módja:
1, kikapcsolt állapotban hangerő fel folyamatos nyomása mellett nyomd a bekapcsoló gombot (hosszan a kettőt együtt)
2, rezegni fog a telefon és bejön az első indító logó (nálam jelenleg egy zöld android robot szemből, minden extra nélkül), ekkor szoktam felengedni a kettő eddig nyomvatartott gombot egyszerre
3, bejön a Factory Reset ikonja/logója (Marina Lite Recovery esetében: fekete alapon fehér android felirat; 2.2 esetében: zöld robotra mutató sárga nyíl) => ekkor 1x röviden rányomni a bekapcs gombra => és bejön a Recovery (előtte - ahogy már írtam - visszaállítja a felhasználó által módosított operációs-rendszeres dolgokat).[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Akkor köszönöm a tippet, ha van még valami tuti programod, meghallgatom.
Nekem ezek a gyakran használtak:
Battery Indicator (PRO) magyarított
3G Watchdog Lite
Wifi HotSpot On/Off Widget
Quick Settings
File Expert
QuickPic
Opera Mini NEXT
Swift X Keyboard
Multi-Mount SD Card Lite (Link2SD miatt szinte kötelező darab)
GPS Test
Menetrend Droid
Camera Zoom FX PRO
Paper Camera
QR Droid
K9 Mail
MixZing
MX Video Player
GetJar
Amazon AppStore (+ Orbot)
TubeMate
Wifi Manager