- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pggp
csendes tag
válasz
#65675776 #88 üzenetére
A nyomásszabályzó+szűrő 4700 Ft:
https://edigital.hu/levegos-tartozekok/extol-premium-levegoszuru-nyomasszabalyozoval-es-manometerrel-8865104-p255113
Szűrő nélkül fele:
http://www.eszerszam.hu/elektromos-kezi-szerszam-gepek-extol/pneumatikus-gepek/kiegeszito/nyomasszabalyozo-manometerrel-max-8-Bar-14 -
törölt tag
Azt a szűrő/szabályzót egyébként mennyiért vesztegetik?
Ja, egyébként akik halottnak találják a topicot: ez egy bejegyzéshez tartozó topic. Van makettező topic.
-
törölt tag
Ötletes. A pillepalack mint tartály érdekes vélasztás. De ha kipukkan, legalább könnyen cserélhető. Használd egészséggel!
Landon: Nem tudom aktuális-e még. A Chromax és a kínai pisztolyok teljesen azonosak. Utóbbiakhoz meg Ali-n és eBay-en is találsz teljes tömítéskészletet.
Ha meg kicsit komolyabbra vágysz, de nem akarod a gatyád is rákölteni, akkor esetleg gondolkozz el a Harder & Steenbeck Ultra-n. 24-25k körül már beszerezhető. A festékkel érintkező részeken teflontömítések vannak, amelyek nem fognak csak úgy elporladni, mint a sima gumik.
De szerintem írd le a konkrét problémát, hátha tudunk segíteni rajta.
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Tudnatok nekem ajanlani airbrush-t max 20k korul? Mo-n ez a kinai Chromax iwata/badger koppintas porog mindenhol. Vettem is egyet (chromax 130) de ugy nez ki sikerult par hasznalt utan szetnyuni... Nem akarok 50k-ert iwata-t venni. Kineztem egy chromax 200-ast ami mar egy dragabb model mint a 130-as de felek, hogy az is hamar szetmegy.
Ha esetleg valaki hasznal Chromax airbrusht vagy hasonlot zavarhatnam privatban egy par kerdes erejeig? Egy mechanikai problemam van az airbrushal, attol tartok az egyik szelep tomito gyuru varazslatos modon kipattant de nem vagyok benne biztos es ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem.
Koszonom!
-
ssid3956
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lenne-e igény egyedi, géppel vágott műanyag stencilekre airbrush festéshez? Bruttó 300-600 ft/A4 áron gondoltam körülbelül (bonyolultságtól függően). Bármilyen minta, logo, szöveg stb kivágása megoldható lenne. Tartós stencilről lenne szó (hajlékony műanyag lap). Több darab rendelése esetén kedvezményt biztosítok.Vállalkozásunk foglalkozik továbbá pólók feliratozásával, illetve 3D nyomtatással is.
-
em_laci
csendes tag
Hali!
Jár még erre valaki -
pussymano
csendes tag
szia.
nincsmit.
amugy amikor én rendeltem akkor volt olyan akció, hogy a pisztolyt a festékekkel együtt olcsóbban megkapod(kb.12 féle színt)
Erre kérdezz rá email-ben vagy valamelyik elérhetőségen.
És amíg nem lesz meg a zsé a kompresszorára addig sima nagy kompresszorral dolgozhatsz piacon meg nézelődj, de ha találok valami jót akkor linkelek vagy írok.
Addig is boldogulsz a sima kompresszorral, de ha nincs olyanod akkor írj és utánanézek a dolgoknak mert én nagyon olcsón jutottam hozzá! -
Kvazár
őstag
válasz
pussymano #74 üzenetére
Hali!
Thx.
Ez már komoly kis eszköznek néz ki. A festék részt, merre találom az oldalán, vagy, ha majd elkezdek levelezni vele, akkor kérdezzem meg tőle?
A kompresszort piacon mennyiért árulhatják? Én valahogy kisebb kiadással számoltam, mert az a gagyi szett az 3e alatt lett volna postával, meg 2,5e-ért 1 sűrített levegős flakont vettem volna, és reménykedtem volna, hogy kitartson amíg kell.
Amit te linkeltél, az már ránézésre is profi cucc. Az már nem csak arra való, hogy telibe fújjak vele minden féle "vackot", és ez az árán is meglátszik. Tudom ezek drága cuccok.Thx. Üdv.
-
pussymano
csendes tag
mini kompresszort pedig olcsón találsz piacon is^^
-
pussymano
csendes tag
bocs a link lemaradt XD
[link] -
Kvazár
őstag
Sziasztok! Bocsi, ha rossz helyre írok. Egy Airbrush szettet szeretnék vásárolni, hogy a pici, eseteként nagyobb vacakimat telibe fessem. A célom minél olcsóbban kijönni, persze egy használható minőségű szettel. Ilyen festékszórót néztem ki: [link] Erről mi a véleményetek árban és minőségben egyaránt? Thx. Sziasztok.
-
dapala
újonc
sziasztok.Lenne egy eladó KRYOLAN tipusú komresszor aírbrushoz,mely szinte hangtalan,membrános,és egy BADGERS vega 2000-es aírbrush.érd.70-771-5075
-
Majonéz
csendes tag
Nem tudtok jó makett boltokat vagy boltot a 4. kerületben ???
-
elit_hun
őstag
Nekem is jól jött volna egy Airbrush amikor warhammereztem
Képeket kérünk saját munkáidról!
-
Majonéz
csendes tag
Szia !
A kompresszoron azért jó ha van tartály mert akkor csak addig dolgozik míg meg nem telik a tartály.Ez kevesebb energiát használ mint , az én tartály nélküli készülékem.Az enyém mindig arra törekszik hogy a gumi csőben elérje a kívánt nyomást , ha ezt elérte akkor leáll , de amint veszít a cső a nyomásból akkor újra beindul és ezt ismételi míg kész nem vagy.Én csak ajánlani tudom a tartályos verziót.
-
balintka
addikt
Az miért jó, ha a kompresszoron van tartály, ez mire jó? Mert ha nem annyira fontos, akkor lehet veszek egy olyan 19e Ft-os kompit.
-
Majonéz
csendes tag
válasz
DeltaPower #57 üzenetére
Igen ebben teljesen igazad van én ezért is részesítem előnybe a felső tartályos szórópisztolyokat !!!
-
maszekember
aktív tag
Lehet,hogy gonosz,de ez poén!
"Smirgli, magyar hangja dörzspapír. " -
DeltaPower
addikt
felsőtartályos pisztoly sokkal jobb mint az alsótartályos. alsótartályosnál a festéket nem lehet mindet kifújni ha már nem ér bele a szívócső, köpköd a pisztoly. nem is beszélve arról hogy vízszintesen kell tartani. felsőtartályosnál ilyen nincs. ha nem kevert színnel dolgozol akkor vissza lehet tölteni.
(mod) Katyusa nem a te munkád?
-
Majonéz
csendes tag
válasz
maszekember #55 üzenetére
Á hogy hogy te már ilyen korán itt vagy ? Képeket fogok felrakni csak még nincsenek készen .
-
maszekember
aktív tag
Klassz cikk!
De azért egypár saját művet tényleg berakhatnál,hiszen elég komoly gyűjteményed van már!
-
Majonéz
csendes tag
válasz
Napfénysüti #53 üzenetére
Ez a készülék egy erős közép osztálybeli helyet foglal el kezdőknek mint nekem ideális.
-
Majonéz
csendes tag
válasz
Napfénysüti #50 üzenetére
Igen el lehet vele tölteni az időt , a pisztoly 10 k volt és nekem nagyon megérte !!
-
Napfénysüti
nagyúr
Szép és tökölős hobbi.
Mennyi volt at airbrush pisztoly? -
dzsambo
tag
Gratula, egész jó lett elsőre.
Egyszer talán még én is nekiállok, mindig is vonzott, csak a pénz meg a lustaság. Viszont képeket tehetnél még fel. Sok sikert hozzá.
-
-
-
törölt tag
Igen arra mondtam. Ha nem üti-veri az ember, akkor sokáig bírják. PErsze mint mindenben, ebben is felső határ a csillagos ég. Mondjuk ez is olyan, mint a pisztoly. Kell ami kiszolgálja, szóval egy jófajta szabályozható tápegység. És az megint drágább. A beépített szabályzók olyanok, amilyenek.
-
törölt tag
Nem sok minden kell hozzá. Kompresszor (az enyém egy fagyasztóládából származik), nyomáskapcsoló, nyomásszabályzó/szűrő, csövek, szükség esetén indítórelé. Meg egy porraloltó tartály. Illetve valami, amire mindezt felpakolja az ember. Mivel korábbról már mindenből volt itthon nem került pénzbe összerakni. Mondjuk annyira nem kompakt mint a Tiéd.
Mi az elérhető ár? 2-3k körül lehet venni ilyesmit elektronikai boltokban.
-
törölt tag
Kérdés miből akarod kikeverni. Mert pl a Trinát és egyéb általános festékek nem igazán alkalmasak makettezésre. Van több oka is, pl a pigmentméret. Lehet a falon vagy az ajtón nem tűnik fel, de egy 1:70 vagy 1:48 maketten eléggé ordítani tud. Emellett a nagyobb pigmentek sokkal jobban koptatják a pisztolyt is. És ehhez nem kell az általános festékeket sem használni. Egy Gunze és egy Humbrol esetén Ég és Föld a különbség, a Humbrol sokkal durvábban pusztítja a pisztolyt, pedig az is makettező festék (emellett mocsok hamar le is ülepedik, mire 1ml-t elhasználsz a tartályból, már jó eséllyel le is ülepedett részben, szóval mást fogsz fújni az elején és a végén).
biker: Az alsótartályos pisztolyok viszont sokkal jobban pazarolják a festéket, kevésbé alkalmasak a pontos munkára. Inkább nagy egybefüggő felületekhez jók. Egy felső vagy oldaltartályos pisztoly kevesebb festékből elvégzi ugyan azt a feladatot.
Majonéz: De ugye fújni nem 2,3bar-ral szoktál?
-
-
rybank
senior tag
rajzolni szoktam; ez a 0,3 mm, amit min ki tud adni, tetszik, bár, elképzelni nemtudom, hogyan tudnám "átérezni", mintha tollat tartanék, mert ezt bisztosan másképpen kell..
te pedig Majonéz, ne fogadj meg feltétel nélkül minden tanácsot
, csak csináld, ahogy érzed, és úgy jó elszz( úgyértem a szöveg, meg persze bármi más..)
-
cizoe
őstag
A hsz-ediet 5 percen belül tudod szerkeszteni, így egy hsz-be is belefér minden amit akarsz írni. Jelöld meg vastagon az érintett fél nickjével, hogy kinek megy a válasz, és akkor nem kell sok üzenetre tagolni a beszélgetést. No meg a drága moderátorok se nagyon szeretik ezt.
-
Majonéz
csendes tag
Köszönöm az észrevételeket.
-
cizoe
őstag
A felkiáltójeleket megharmadolhatnák, ettől bugyuta lesz az egész írás. Amúy szép hobbi, sajnálom néha, hogy nekem nincs ilyen kreatív kis mániám.
-
-
BlueAthlon
senior tag
Off-topic:
MiG-29 típusú gépek nincsenek felszerelve szárnyvégi indítósinekkel
Az R-27 eseket a belső, nagyobb teherbírású pilonokon hordozzák.Amúgy érdekes kis cikk, gyerekkoromban sokat maketteztem, bár ritkán festettem őket, inkább csak matricáztam. Egy Revell 1:32-es MiG-29 az én gyűjteményemet is gyarapította.
-
n3250
újonc
Jó a MiG, de a wingtipre nem lehet rakétát rakni. Amúgy tisztellek, hogy van hozzá türelmed.
-
^Clown
addikt
Ó, ez a MIG-29 nekem is megvan
Én is szerettem volna egy szórópisztolyt, de akkoriban elég horror ára volt, emiatt a modellező karrierem sem tudott igazán kibontakozni. Ez egy szép és kreatív hobbi, amiből nagyon sokat lehet tanulni!
-
Szépek a cuccok, ennyi idős koromban én is maketteztem, de sajnos akkoriban nem nagyon volt megfizethető az airbrush. Viszont rengeteg dolgot lehetett házilag legyártani, amiket mások pl. maratott fém alkatrészek formájában vásároltak
Mondjuk a festékek sosem voltak olcsók, szóval nem úgy mondanám hogy megdrágult, hanem hogy még jobban felment az ára. De mondjuk maguknak a kiteknek is.
A franc, régóta akarok már faragni evőeszközöket, de egyre inkább van ingerenciám valami jóféle hajóraAmúgy ha már nagyon durván tudsz airbrush-al festeni, akkor szerintem simán be kell vállalni autókat, stb., és gennyesre keresni magad
(Viszont helyesírás, mondatszerkesztés témakörében is lenne mit tanulnod, legalábbis ezt még én is jobban csináltam 16 évesen
)
-
twollah
nagyúr
A kompresszorral jol lehet a poros gep belsot is takaritani.
-
biker
nagyúr
az ellenőrző a vesszőket nem figyeli
node, én rühellem a tartályos pisztolyokat, inkább azok jók, amiknél a festék tartályt kell a pisztoly alá tekerni.
A tartály túl sok festéket pazarol mikor kimosodés mikor 10-15ml 400-600-1000Ft, akkor egy mosásnál elvesző 1ml is soknak érződik
-
Majonéz
csendes tag
-
ttower
aktív tag
ez az írás így elég karcsú. bemutattad az airbrush pisztolyod, és írtál pár szót általánosságban a makettekről. bővítsd még ki, illetve tegyél bele saját alkotásokat is.
és a másik állandóan előjövő hiba a helyesírás. jópár hiba van ebben is, ezért nézd/nézesd át valakivel. illetve egy ellentmondás: A legvékonyabb festhető vonal 0,3mm, vagy vékonyabb. akkor most az a legvékonyabb vagy lehet vékonyabb is?
-
Typhoon47
senior tag
jópofa
egy két saját festést, művet is mutatnál nekünk?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minden ami airbrush és makett!
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest