Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én nem félek, rettegek.
Most komolyan hogyan jön ez ide? Neki logikátlan, persze hogy az, ha nem ahhoz szokott hozzá, de ez csak megszokás kérdése. Pl. nem tudom mi a logikus abban, hogy az asztal gyorsmenüjében nincs hivatkozás a felbontásra, hát mi a bánatért kell nekem mindenféle almenüben tekeregnem, hogy elérjem?
Egyébként meg egészen fiatal korom óta M$ környezetben mozgok, nekem egy Linux soha sem lesz olyan természetes, mint az előbbi.Szerk.: Egyébként ez is egy mámorító érzés, megvan végre a nyomorult config fájl, szerkeszteném, de ááá, azt nem szabad, nyissunk terminált... imádom.

#78 Sanyix: Tény, sőt, a videóhívás is egy kalap... mégis ezt használja a fél világ, hiába nyaggatom a legközelebbi rokonaimat, hogy legalább ők használjanak Skype-ot. Nem, nekik az nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Intel Core i7-4702MQ Mobile Notebook Processzor
- Dell Inspiron 5515 AMD Ryzen 5-5500U 16GB DDR4 512 GB SSD ÚJ Akku
- LOGITECH G PRO X WIRELESS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most komolyan hogyan jön ez ide? Neki logikátlan, persze hogy az, ha nem ahhoz szokott hozzá, de ez csak megszokás kérdése. Pl. nem tudom mi a logikus abban, hogy az asztal gyorsmenüjében nincs hivatkozás a felbontásra, hát mi a bánatért kell nekem mindenféle almenüben tekeregnem, hogy elérjem?