- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Én nem félek, rettegek.
Most komolyan hogyan jön ez ide? Neki logikátlan, persze hogy az, ha nem ahhoz szokott hozzá, de ez csak megszokás kérdése. Pl. nem tudom mi a logikus abban, hogy az asztal gyorsmenüjében nincs hivatkozás a felbontásra, hát mi a bánatért kell nekem mindenféle almenüben tekeregnem, hogy elérjem?
Egyébként meg egészen fiatal korom óta M$ környezetben mozgok, nekem egy Linux soha sem lesz olyan természetes, mint az előbbi.Szerk.: Egyébként ez is egy mámorító érzés, megvan végre a nyomorult config fájl, szerkeszteném, de ááá, azt nem szabad, nyissunk terminált... imádom.
#78 Sanyix: Tény, sőt, a videóhívás is egy kalap... mégis ezt használja a fél világ, hiába nyaggatom a legközelebbi rokonaimat, hogy legalább ők használjanak Skype-ot. Nem, nekik az nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest