Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Fail, ugyanis pont hogy logikus. Csak egy picit kell utánanézni(2 perc kb), és mindennek meg van a helye. Nem úgy mint az idióta wines rendszerben ahol minden 500 felé szanaszét hever, és vagy nincs helye valaminek, vagy 8 helye van.
Én is wint szoktam meg, 10 év win után láttam először linuxot (persze nem úgy kezdtem hozzá mint a sok majom, hogy egy linux nevű wint fogok kapni, hanem egy másik oprendszert, nem is anyáztam, hanem 2 perc alatt utánanéztem a dolgoknak, pár óra után már forráskódból telepítettem programokat (ma már ha akarnék sem tudnék mert nincs már semmi szükség rá, minden megvan enélkül)), és bizony gyorsan rájöttem mennyire rendezetten és szépen van felépítve. Itt már nem vagyok rászorulva saját rendezésre mint win alatt(pff program filesba telepíteni minden fost pff na az a rémség, 0 elkülönítés semmi rendszer összevissza), itt már jó az alap is, mert már az is logikus.Attól hogy te megszoktál valamit, nem lesz logikus...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest