Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- potyautas: Idővándor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
"Hogy tiszta legyen a dolog, ez nem Windows szapulás akar lenni, és nem azt jelenti, hogy ne lehetnének olyanok, akik élvezik a vele való munkát, csak annyit, hogy számomra egy nehezen használható, kicsavart logikájú és abszolút nem az általam logikusnak tekintett módon működő dolog."
Ehhez szoktál hozzá, ennyi. Én attól kapok hülyét, amikor keresnék egy programot vagy rendszerfájlt, és ahelyett, hogy Windows meg Program Files mappa a C:\ meghajtón, szembesülök azzal, hogy meghajtók sincsenek, csak egy tucat mappa fogad, és akkor sakkozzam ki mit hol találok. Nekem ez teljesen logikátlan, nem ezt szoktam meg.
#73 Bici: Örvendetes, hogy a karmicban már benne van a beta, mert végleges nem mostanában lesz belőle... Bár most meg a ló túloldalára estek Ubiék, kernelből azért talán nem kéne RC-t használni.
Kicsit olyan ez mint a ProSavage driver, 2 évig vártam rá, aztán meguntam. A szomorú az, hogy a fejlesztője is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest