Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Tudok róla, hogy nehéz eset vagyok. Sőt, nem átallok büszke lenni rá.
Ne értsd félre, nem pörgök azon, hogy ki megbízható és ki nem. Aki nem megbízható, azzal a továbbiakban nem foglalkozom, és meg is van oldva a dolog. 
A megbízhatóan megbízhatatlan férfiak igen érdekes kategóriának hangzik. Saját pasasként valószínűleg nem tudnék vele mit kezdeni, de barátszerűségnek tökéletes lehet.

Aztán bőven előfordulhat, hogy egyszer csak meglátom a nagyon nagy Őt, és tökéletesen agyatlanul belehalok.

-
aggleány
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Nem sértettél meg, nem olyan egyszerű megsérteni.

Valamiért itt többen is azt hiszik, hogy én pasit keresek magamnak, holott erről szó sincs, remekül megvagyok egyedül. Az, hogy leírtam, hogy szerintem mi lehetne jó, nem az jelenti, hogy pasit akarok. Ha jön valaki, jó. Ha nem, úgy is jó.

-
aggleány
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
Ha fiatalosabban akarnék gondolkozni, az azt jelentené, hogy öreg vagyok, pedig nem.

A valahogyan gondolkodás nem az életkortól függ. Én ilyen maradibb típus vagyok.
Illetve szívesen lennék az, ha úgy hozná a helyzet. Ha figyeltél, láthattad, hogy feltételes módban írtam mindent. Nem szoktam főzni, és ha át kell húzni az ágyneműt, az nekem felér egy foghúzással. Utálom, de ettől még inkább női feladatnak találom, amit simán megcsinálok.A kocsin is cseréltem már kereket, amikor muszáj volt. Defektnél nem nagyon van más választás. Mondjuk viccesen nézhettem ki, amint a barátnőmmel a hátamon ugráltam a kerékkulcson, mivel az én egyéni ugrálásomra meg sem rezzent az a nyomorult csavar.

Az, hogy jól tud esni némi figyelmesség, nem azt jelenti, hogy egyedül nem tudok megcsinálni mindent, ha szükséges.
Nem hat meg erősen a korszellem. Sőt, gyengén sem.

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ne értsd félre, nem pörgök azon, hogy ki megbízható és ki nem. Aki nem megbízható, azzal a továbbiakban nem foglalkozom, és meg is van oldva a dolog. 

Illetve szívesen lennék az, ha úgy hozná a helyzet. Ha figyeltél, láthattad, hogy feltételes módban írtam mindent. Nem szoktam főzni, és ha át kell húzni az ágyneműt, az nekem felér egy foghúzással. Utálom, de ettől még inkább női feladatnak találom, amit simán megcsinálok.