Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aggleány
üzenetére
En teknősöket, kutyákat, gyíkokat és gekkókat tervezek, persze egy nagy udvarban, saját tóval.
Teknőst csakis engedéllyel lehet tartani , és pont ugyan ez a tervem, sérült, beteg állatokat befogadni.
Ha mar rájöttem, hogy az embereken nem tudok segíteni, mi más maradt?
Majd meglátjuk a terv megvan sajnos a többi meg nem rajtam múlik, mert amit meglehet tenni azt mar megtettem.
-
törölt tag
válasz
aggleány
üzenetére
A legnagyobb kutya ott van elásva, hogy azért nem latnak tovább mert az orruk útban van.
Erről tesz tanúbizonyságot pontosan a jelenlegi állapot.De a humán kapcsolatoknak, pont hogy ezeken kellene túljutni, és nem csak egy kis toporzékoló kisgyerekként kellene viselkedni.
Ebben van MO nagyon elmaradva sajnos.
Lehet ügyeskedni mindenhol de ahol nincs rá szükséged, ott minek tenned?
Ha nem kell senkit utalni nem egyszerűbb élni?Sajnos amíg ez a szemlelet mód megváltozik addig nagyon sok víz fog átfolyni Paks2 hőcserélő rendszerén

-
törölt tag
válasz
aggleány
üzenetére
Ki az igazi önző az mar csak nézőpont kérdése.
Aki azért vállal gyereket mert:
- Kell valaki aki eltartja, el fogja tartani
- Mert a "Nemzeti öntudat ezt diktálja"
- Céltalan eletet be kell tölteni valamivel
- Valami sémát akar követni
- Zsaroló erőt akar szerezni eltartásához
-StbVagy az aki azért nem vállal gyereket mert:
- Mert nem lenne ideje vele foglalkozni
- Nincs meg benne az ösztön
-Logikusan átgondolta, és nem latja értelmet.
-Fizikai okokból képtelen
-Stb
A lista mindkét esetben hosszú, a kérdés az hogy akik vallanak gyereket, átgondolták-e és ha igen akkor megvan-e az érzelmi/morális háttér, ezek utána lehet gondolkodni rajta.
Ha ez is megvan akkor lehet az anyagi oldala, de ha az elhatározás megvan és az értelem is akkor a legnagyobb szegénység közepette is egy hasznos és boldog félnőtett lehet felnevelni, aki ezt tovább tudja majd adni.Na ez most így kb kompletten hiányzik a legtöbb gyerekvállalóból, DE akikben megvan, azoknak a legnagyobb tiszteletem, hogy ekkora áldozatot hoznak, mert felelősség teljesen 2(2.3 ha jól tudom a stagnáló népességhez kell) gyerek átlagban max stagnáló népességet okozna, és egy sokkal boldogabb egyént/társadalmat.
Hogy honnan tudom, azt inkább ne firtassuk, mert lehet nem fog tetszeni

-
Somatom
veterán
válasz
aggleány
üzenetére
Együtt visznek egy vállalkozást és logisztikai katasztrófa lenne a másnapjuk. Legalábbis szerencsés esetben csak a másnap, mert ha a kemény mag verődik össze, akkor ez a program válhat akár több napossá is, előre megjósolhatatlan végeredménnyel (vidék, kórház, fogda, stb.).
-
DonElvis
aktív tag
válasz
aggleány
üzenetére
Figyelmesen olvastam ezt az írásodat is, és azt is amit a bizalomról írtál. Ennek oka, hogy jól írsz, igaz kicsit hozzászólás mágnes szaga van, (mert ez a téma örökzöld) de attól még jó. Ettől függetlenűl ismét elkövetted azt a hibát mint az előbb: "a pasik többsége minden nőneműt a nőként említ, ", számomra ez azt jelenti, hogy nem tiszteled az ellenkező nemet (erről írtam előbb).
Nem tudom, hogy titkot árulok-e el azzal ha elmondom, hogy minden férfi ember számára a pasi szó sértő. Ez olyan, mintha egy hölgyre azt mondanák, hogy picsa. Hidd el, ez nem csak az én becsípődésem, sokakat ismerek akik ugyanígy éreznek, és ugyanúgy mint nálam, egy ilyen mondatszerkezet a közeli búcsút veíti előre.
Gondoltam ezt elmomdani neked, temészetesen minden féle kioktatási és/vagy megántási szándék nélkűl.
A nadrág hogyan áll példa egyedűlálló. Értem úgy, hogy te vagy az egyetlen, akinek valóban az őszinte vélemény kell. Igazából hiszem is, de inkább nem.
Arra pedig igazán kiváncsi lennék, hogy a szavahihetőség és a megízhatóság mellett, szertinted mitől férfi a férfi, hiszen az írásod leginkább erre volt kihegyezve. Hallottam már pár érdekes és őszinte választ ezzel kapcsolatban, a tiéd is érdekelne.
-
Chaser
legenda
válasz
aggleány
üzenetére
Azon csodalkoztam nem volt meg olyan no aki azt mondta volna erre, oke...akkor en is dugok masokkal ( :
DonElvis
Jogos a felvetes, viszont _higgy_ a megfelelo forma, azzal nem volt baj
Egyebkent nekem is mondott ilyet no, itt jon be, h altalanositani butasag, vannak olyanok mindket nembol akiknek azt sem lehet elhinni amit kerdeznek, es van aki ellenkezoleg - persze a sablon h szerelemben es haboruban mindemt lehet, hat nem, mindent nem lehet - -
Somatom
veterán
válasz
aggleány
üzenetére
Ehhez egy story -m.
Ülünk a klubhelységben, jön a szokásos műsor, asszony próbálja hazaimádkozni a cimborámat. Könnyű dolga van (nem), egy Székelyhez ment hozzá.
-Állj előre a kocsival, addig ezt a sört még megiszom.
Asszony el, persze újabb sör kitölt.
Asszony vissza. Nem lepődött meg, ismeri a férjét. Azért, a műsor kedvéért bereklamál. Mire a cimborám.
-Mondtam, hogy ezt a sört még megiszom.
-De, sokkal több van előtted, mint amikor kimentem a kocsiért.
-Hogy mondhatsz ilyet? A feleségem vagy. Nekem higgyél, ne a szemednek!
Dőltünk a röhögéstől, de ezt már az asszony sem bírta komoly képpel lereagálni, csúnyán kiesett a szerepéből. -
Chaser
legenda
válasz
aggleány
üzenetére
Van mire fogni ( :
Van egy ismerosom, o a megbizhatoan megbizhatatlan, mindig kozli a leanyzoval h neki muszaj mast is dugni, es altalaban a leanyzok ereznek magukban annyit h megvaltoztatjak, aztan rajonnek h nem:d
Ebben az esetben azt mondom teljesen korrekt az emberke -
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz
aggleány
üzenetére
vezér kos ( : az exem így hívott, sztem ismert ( : becsület, adott szó, őszinteség, ezekre nagyon ugrok ha hibádzik valami, no meg az ígéret - ami kb az adott szót jelenti, és visszajutunk az elejére ( : - , ezek miatt már sokat buktam, de sokkal többet nyertem, olyanokkal meg szorosabb kapcsolatot semmilyen téren nem akarok akiknél ez szintén nem alap, se privátot, se üzletit, semmit
a csillagjegyem jellemzői meg a természetem vagy véletlenek folytán esik egybe - csak ugye véletlenek nincsenek ( : -, vagy van valami az asztrológiában, az echte' skorpió nőkön egyenesen érzem h skorpiók...osztán' mindig valami bajba kerülök :d az a tipikus fajta aki birtokolni akar, én meg az a tipikus fajta vagyok akit nem lehet birtokolni, maradok ha jól érzem magam, de h birtokoljanak azt neeeem ( : -
TM.
csendes tag
válasz
aggleány
üzenetére
Arról beszélek, hogy az adott szó szentségére élezed ki a társas kapcsolataidat. Szerintem a mindennapokban ez egyrészt hihetetlenül korlátozó, másrészt olyan abszurd eredményei lehetnek, mint F. Z. tökéletesen megbízható faszagyerek, mert soha nem mond semmire egyenesen igent, az érkezési időpontot (
) pedig egyórás mozgástérrel határozza meg.
Magyarul úgy teljesíti a legfontosabb elvárásodat, hogy közben kurvára nem lehet rá számítani.
Példa: szükséged van valami fontos dologra, amit magad nem tudsz megcsinálni/megszerezni. Mit teszel? Szólsz megbízható 1-nek, 2-nek, amennyi van. Nem tudnak/akarnak segíteni, és ezt nem is titkolják, hiszen ők hitelesek. Megbízol a szavukban? Meg. Segítettek? Nem. És közben ott egy rakat ember a megbízhatatlan kalapban, mert azt mondta, hogy fog neked egy ülést a trolin, de nem tette. -
TM.
csendes tag
De miért felel ez meg neked? Egy olyan állapot, ahol nem számít az, hogy van-e a közeledben levők részéről bármilyen elkötelezettség addig, amíg nem okoznak csalódást? Ez egy alacsony léc. És részben ezt fejtegettem az előző hsz-ben is, hogy tele vagy ellentmondásokkal. Itt pl. zéró elvárás, de ott van mögötte a legkeményebb szankció. Maga az eljárás is azt sejteti, hogy törékeny vagy, pedig az eddigi megnyilvánulásaid alapján ezt nem gondolnám. Ez az egész összességében baromi képmutatónak tűnik.
Én ezt persze úgy mondom, hogy tipikusan olyan ember vagyok, akit lenézel. Ha azt beszéljük meg, hogy x időben találkozunk, azt mondom, oké. És ha valami közbejön (régi ismerős, lefőtt-e a kávé, éhes-e a kutya), akkor mérlegelek. És lehet, hogy késni fogok. Így nem kell caveat-okkal teleszórni a mondataimat, ami szerintem egy jó dolog.
Persze ehhez olyan emberek is kellenek, akik hozzám hasonlóan képesek leszarni minimális kilengéseket, és nem várják el, hogy verbális védőhálókat szőjek a "szavahihetőségem" megőrzése érdekében. Ezért is érdekelne nagyon, hogy neked ez hogy működik? Mikor te egy szabad gondolkodású nőnek tűnsz, mégis ilyen korlátozó elveid vannak.p.s.: Ahhoz, hogy ki hogyan tud téged megfektetni, semmi közöm, kizárólag a korábbi hsz-eid alapján írtam, amit írtam.
-
Chaser
legenda
Mastol nem olvastam, de nem is kellett, ero es becsulet, mint a gladiatorban
nehany mohikan maradt a vilagban, de irokezbol falkak vannak sajnos
A bizalomra egy leanyzo aki atvert azt mondta, olyan mint a porcelan edeny, ossze lehet ragasztani ha eltort, de soha nem lesz ugyanolyan - mondta ezt amikor mar gyotorte az a maradek kis lelkiismerete - , es ez igy van, erdekes h kismillio pszichikai betegsege ellenere - tulzas nelkul mint kiderult pszichopata jellemzokkel -, o tudta legjobban megfogalmazni es leirni az ilyen dolgokat, pedig nem is a magyar volt az anyanyelve, a legnoiesebb es okosabb no akivel valaha talakoztam, es egyben a legundoritobb is, a sors ironiaja ( : -
-
janeszgol
félisten
-
enginev3.0
félisten
Illetve az embereknek az a legellenszenvesebb aki nem tesz rosszat
Saját bőrömön tapasztaltam, barátnőm anyjával.
Mindent megtettem, jó benyomást tettem, mindenben segítettem önzetlenül
Eleinte imádott, végül mégis ellenem fordult, de tudom hogy jogtalanul mert rajta kívül mindenki más szeret a családbanDe szerintem erre sok példa lehetne mindenkitől, nem csak a legszélsőségesebb anyós vej kapcsolat
Néha az embereknek gyanús, ha valaki csak úgy szimplán "jó"
Rossz akarat meg hátsó szándék nélkül -
Chaser
legenda
Nem pont az elvarasokra gondoltam, a szokasok amiket latunk egymastol, a rosszabbat konnyebb atvenni, mint a pozitivat, a havereknel' nem szokas es tarsai, nekem viragot vinni se estra "csak ugy", kabatot is segitettem mar fel parszor ( : sot, cipekedni se hagyok not ha velem van
Nemreg egy nenit kisertem at zebran mikor jeges volt minden, messzurol lattam h ott alldigal meg toporog, mondtam neki h atkuserem, eloszor atviszem a bevasarlo "kocsijat", lattam megijed, oke, akkor bal kezzel viszem jobb karomba tessek kapaszkodni, akkor mar atvihettem volna a kocsit eloszor, valoszinuleg eloszor arra gondolt ki akarom rabolni, olyan rengetegszer nem segithettek neki se, mondjuk pofikamon szornszokott lenni meg olyan nagyon ledvesen se feltetlen nezek ( :
Ha az vigasztal,.no is keves van
-
Chaser
legenda
Ebben egyebkent nincs semmi extra elvaras, de nem hinnem h tarsadalmi okai vannak, inkabb az egyen gondolkodasmodja a meghatarozo ebben - is -, es ebbol kovetkezik ki mennyire hagyja magat formalni a tarsadalom altal
Azt pedig meg kell tanulni ami fontos egy nonek de nekem nem, nem feltetlen azt jelenti h szuksegtelen ( : meg most is latok ledobbeno leanyzokat mikor elore engedem keteselyes szituban oket, sok eve a westendnel a csaj rendesen nem tudta feldolgozni:d lehet meg nem engedtek elore -
Ghoosty
őstag
"Hol írtam én, hogy mitől jó egy párkapcsolat? "
Itt:
"Elveszi azt a különbséget, amitől igazán jó lehetne egy párkapcsolat."
(#65) Agyturbina
Asszem kéne valami új szó a senki helyett, ami pont ilyen rövidé és azt jelenti, hogy 1-2 kivételt leszámítva senki, mert bármiről van szó, mindig kiderül, hogy van valami elvetemült, akire mégis vonatkozik.

-
Ghoosty
őstag
Azért tetszik, hogy nincs komoly párkapcsolatod, de megmondod, hogy mitől jó egy párkapcsolat.

A helyzet az, hogy semmi köze nincs ahhoz, hogy mi az otthoni munkamegosztás. A legjobban az működik, ha mindenki azt csinálja, amit szeret. Amit meg senki sem szeret, azt meg beosztják egymás között. Ez lehet a klasszikus felosztás is, de teljesen jól működhet bármi más is.
Én nem érzem magam férfinak attól, hogy kicserélek egy kereket, de attól sem, ha felfúrok egy polcot. (Bár itt megállnék egy pillanatra, mert eddig az is elég volt hozzá, hogy felelősséget vállalok és nem ígérgetek.)
De szerintem nem sok nő érzi magát nőnek attól, hogy kitakaríthat. (Ha valaki mégis és hiánya van, várom szeretettel.)
Főzni meg szeretek, így ha ki akarsz túrni a konyhából, akkor nem lennénk jóban.Amúgy szólok, hogy a hímnemű emberek döntő többsége nem tud zárat szerelni. Az ügyesebbek alapvető hibákat felismernek, szétugrásos jellegű hibákat orvosolnak, de inkább a régi zár ki, új zár be 'javítást' tudják csak alkalmazni. Rengetegen még ennyit sem. Modernebb zárakat meg senki nem szerel.
-
Somatom
veterán
Ez mellébeszélés. Nem azt írtad, hogy "lehet, hogy szeretne tőlem valamit". Az "arra gyúr, hogy megfektessen" kijelentés már bizonyosság. Annyit pedig biztosan tudsz már a pasikról, hogy az ilyen szándék nem a mellékes, hanem a fő motiváció. Kiterítette a lapjait (ami nagy hiba volt részéről), várja a visszajelzést. Innentől három dolgot tehetsz:
1.: Elhárítod a felajánlást.
2.: Belemész a barterbe és teljesíted az ellenszolgáltatást (ha nem akarsz vele, mint férfival kapcsolatot, akkor sztem ez egyenlő a prostitúcióval).
3.: Belemész, aztán Bóbitást játszol:
"Bóbita, bóbita játszik,
Szárnyat igéz a malacra,
Ráül, igér neki csókot,
Röpteti és kikacagja."Ez utóbbitól a pasi pontosan úgy fogja érezni magát, mint a Bóbita kikacagott, szárnyas malaca.
Szóval, szted melyik lenne a helyes választás? -
Somatom
veterán
Láttam már pár ilyet. Megtetszik a vagány, motoros pasi. Aztán jön a nyafogás a rövid hajért, a miértnemmegyünkautóval, meg a bojtos papucs. A pasi megteszi, aztán arra döbben, hogy egy olyan miatt szakítanak vele, amilyen ő volt akkor, amikor megismerkedtek.
Eastman (#31):
Egyetértek. Ha látom, hogy kihúzta a szemét, pedig nem szokta, akkor tudom, hogy miattam tette és ez motivál.aggleány:
Két kezed van, két lábad és egy fejed. Pont, mint egy férfinak. Miért fordul meg a fejedben az a gondolat, hogy egy férfinak kellene lecserélni a kereket az autódon, vagy megjavítani a zárat? Ezek szted valami férfi alapszolgáltatások? Neked egy férfival kapcsolatban az jut eszedbe, hogy milyen szívesen mosnád a gatyáját? Nos, nekünk sem álmunk a kerékcsere. A szexen és az emberi (pár) kapcsolaton kívül nincs az életemben olyan probléma, aminek a megoldását egy nőtől várnám, remélném. -
Eastman
addikt
"Nem öltözöm nőiesen, nem festem magam, és a kötelezően elvárt női magatartásformák barokkosan távol állnak tőlem."
Így valóban nem lehet könnyű FÉRFIT találnod. Kicsit "múltszázadinak" tűnik a bejegyzés, bocs. Én úgy látom, hogy egy
XXI. századifelnőtt párkapcsolatot - természetesen a bizalmon túl - a közös érdeklődési területek, közösen eltöltött minőségi idő* és az apró, közepes és nagyobb közös célok tarthatnak össze.* s ez nem az okostelefon és az arcképcsarnok egy légtérben történő folyamatos bszogatását jelenti. De első körben az a FÉRFI, akinek kihúzod a szemkontúrod és az a NŐ, akinek lesikálom a fehérszélű tornacipőm és lemosom a kocsit a találkozás előtt. Nem számít, hogy Te milyen vagy és én milyen vagyok, csakis az, hogy milyen tulajdonságokat hozunk ki egymásból. Őszintétlen, megbízhatatlan férfiakkal találkozol? Ez miért menetrendszerű? Mert ilyen a "világ"?
A klasszikus FÉRFI működése és működtetése nagyon-nagyon egyszerű. Kb. kettő rövid mondatban összefoglalható, de egészen biztos vagyok abban, hogy azokat nem tennéd az ablakba. ...talán a komódod legalsó fiókjába, leghátra. De aztán bármely életterületen kenyérre kenheted.
Három gyönyörű példát látok a környezetemben. Mindhárom kapcsolat résztvevői teljesen átlagos, de mégis figyelmes emberek.
-
snake1977
őstag
Bizony sok embertől hallottam már ezt, volt egy korszak még 2003 körül amikor nagyon sokat wapoztam, cseteltem (de szép magyar szó), ott bizony összeakadtam néhány hölgyeménnyel akik ezen álláspontot erősítették, viszont face check után jött a legyünk barátok... Természetesen ezt nem róhattam fel, hiszen megfordult az irány, általánosságban egy szórakozóhelyen, kávézóban, az utcán, villamoson, baráti körben szimpátia után ismerkednek az emberek és nem forditva. A belső megfogta ugyan de amikor elképzelte a belső alapján a másik felet, és A.Banderas-hoz képest egy Danny DeVito-t kapott akkor tök mindegy hogy belül ki vagy.
Szerencsére ért kellemes csalódás is, de az már egy másik történet. 
Kockás ing, vagy rózsaszín kötény...
-
snake1977
őstag
Szerintem a belső érték magát az embert határozza meg elsősorban, viszont ezen túlmenően a külső is bizony nagyon fontos. (legalábbis egy szintig, azért a vasorrú bábával nem randiznék) Az emberek nagyrésze váltig bizonygatja hogy nem a külső a fontos, én erre azt mondom 60 felett meglehet így van, de lehet bármilyen megbízható, érett, magas érzelmi intelligenciával megáldva egy ember, ha külsőleg nincs ami megfogja a másik felet akkor esélytelen.
Talán úgy lehetne legjobban összefoglalni hogy külső és belső együtt határozza meg a férfit, nőt, az embert. De hogy idézzek egy klasszikus mondást, a külső megfog a belső megtart.
A sok festék egy nőn engem személy szerint taszít, ha valaki nagyon szereti magát vakolni az menjen kőművesnek.
Megvannak az egészséges női praktikák, nem kell elengedhetetlenül a szoknya, fél kiló smink, egy igazi nő szexi tud lenni akár egy kockás ingben és egy shortban is, ha tudja mi áll jól rajta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.