- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanze
aktív tag
"1.8 GHz-en ketyegő ARM
Cortex-A15 processzort és egy 72 magos
DirectX 11+, OpenGL 4.X API-kat és a PhysX
engine-t támogató GPU-t tartalmaz, amelyek
mellé jön még 1 GB DDR3L-1600 (12.8 GB/
s) RAM." ekkor azt érzem hogy BEST BUY!!!! -
Darth_Revan
veterán
Elérhető OTA frissítésként 4.4.2 KitKat!
-
Helmoras
őstag
"film terén pedig 2 magra korlátozva a használatot 80% fényerőn 720p-s filmlejátszással majdnem 8 órán keresztül volt használható."
Ez azért szerintem igen korrekt teljesítmény nekem a régebbi nexus 7 van most 1 éves, mondjuk én nem korlátozgattam magokat és a fényerő is maxon ment, de az csak 3 órát bírt (ami persze még mindig bőven elég számomra.
-
Gbi82
tag
Tabot nem vennék játékra, mivel nincsenek normális játékok erre a platformra. Max retrózni, emulátorozni praktikus de azt a mostani tabomon is tudok. Én arra lennék kiváncsi ki és miért vesz ilyen tabletet ,valamint a gyártók hogy gondolják, hogy AAA játékok nélkül sikeres lesz egy ilyen eszköz.
-
Gbi82
tag
Valaki linkeljen már be 1 olyan játékot ami nem átirat, vagy koppintás és érdemes lenne érte ilyen tabot venni.
-
vicze
félisten
"egy 72 magos DirectX 11+, OpenGL 4.X API-kat és a PhysX engine-t támogató GPU-t tartalmaz"
Ezeket nem ártana javítani, mert egyiket se tudja. Link
Ugyan azt tudja, mint a korábbi Tegra 2 és 3 GPU-ja csak több magja van. Tudásban tehát OpenGL ES 2.0 és DX 9.0c-re képes semmi másra. -
asvald
senior tag
Ez most komoly ? Lassan a "gamer mobil" lesz ,és az asztali változat mehet a kukába?
sry, nekem ez jött le az egészből -
psycroptic
őstag
GPS-t tesztelted-e? Dobálja a jelet? Navigációra/túrára alkalmas lehet?
-
solaris17
aktív tag
Jónagy dög
-
Zirowe
nagyúr
Lehet, hogy kisebb szamot mutat az antutu, de sokkal inkabb az n7 '13, mint ez.
Egyreszt, mert mar annak a sebessege is boven elegendo, masreszt sokra nem megy a bivaly soc-al, ha csak 1gb ramot kapott, ide mar boven 2gb kene, tovabbra ugyebar a tamogatottsag kerdese. -
Sir Ny
senior tag
Mintha mar olvastam volna magyar nyelvu tesztet rola, de most nem talalom. Annak is az volt a konkluzioja, hogy a legtobb lenyeges tekintetben jobb, mint a nexus vagy a galaxy (a kinai noname-knel meg sokkal), es olcsobb is.
Lehet, hogy azert van hiany, gyartanak keveset belole, mert aron alul adjak?
-
Gbi82
tag
Mire valók ezek az izom tabletek?! Nincs normális játék, nincs normális irányíthatóság, periféria. Vagy nézzük meg a PS Vitát, minden adott a sikerhez de nem csinálnak játékokat rá. Egyáltalán az egész játékipar haldoklik. Régen az aranykorban ,rengeteg jó játék volt viszont nagyon erős hardver kellett alájuk. Ma viszont pont megfordult a helyzet, Itt vagyunk a 8 magos processzorok bűvöletében és flappybird-re izgul a nép, szánalom.
-
blade zte
őstag
tegra 4-et bemutatni jó, mert nincs sok más készülék eme célra, de az 1gb ramon elhasal.
-
MrPetya19
addikt
2 giga rammal instant get, best buy etc.
-
umfrider
senior tag
válasz
Lolka Bolka #10 üzenetére
Mintha nem is ugyan az a TAB lenne. Reality-ben már ormótlanabb!
-
Peat;)
veterán
A jelenlegi hardwarekre, legyen az bármelyik, játék céljára nem hiszem hogy jó ötlet lenne a full hd felbontás, teljesen érthető hogy nem azt használták. Ekkora méretben meg pláne, nem ez a döntő ennél a kütyünél. Mondom ez lg gpad tulajként, ami bizony belassul sok játéknál elsősorban a felbontás miatt. Az már más kérdés hogy játékra android tabletet én biztosan nem vásárolnék, max annak való aki nem szokta meg a magasabb minőséget pc/konzolon.
-
Lolka Bolka
aktív tag
Mekkora marketing kamu az első oldalon lévő kép. Nézzétek meg azon a kávákat és utána a valóságban!
Kinézetre, személy szerint a "marketinges" keskeny kávás tetszik, amilyen valóban, az meg nem.
-
Köszi a tesztet, számomra kifejezetten hiánypótló volt.
És még egy kis kötekedés: 2. oldal utolsó kép előtti bekezdés: micro-HDMI aljzata van, nem mini.
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Darth_Revan #6 üzenetére
Szia!
Az Imperium Galactica 2 nevét javítsd, becsúszott egy plusz betű
A kontrollerre pedig ps3 joy esetén megoldás lehet a sixaxis controller play-ről. Van egy kompatibilitást ellenőrző változata, előtte azt szedd le, ha pedig megy akkor szerintem érdemes kifizetni azt az 500 forintot érte
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egész jó tablet, és a cikk is korrekt. Annyit hozzáfűznék, hogy a PS3 kontrollert nem OTA, hanem OTG kábelen keresztül tudod csatlakoztatni az eszközhöz
A Tegra 4 nem is olyan rossz, de szerintem inkább 3D-re lett kihegyezve, de nem is baj, látszik, hogy nVidia termék.
-
Nara19
aktív tag
Köszönet a cikkért. A gép viszont nem hozta a "kell ilyen nekem" érzést.
-
X3B6O0X
aktív tag
Hmm. Most vajon ez a tablet ennek az átnevezésével született, vagy a kínaiak kopizták (bár inkább az első vélemény felé hajlok)?
A cikk viszont remekül sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A kaliforniai óriás első tabletjét a "leggyorsabb, leghangosabb, legszórakoztatóbb - elfogadható áron" emlegetik, de így is van?
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest