Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Az szép, de nem mindegy, melyik. Valami MaxQ-s vagy 85W-ra korlátozott szar, vagy egy 165W-os?
LasseFriden: Ahhoz képest a GTX970M +10%, azért ez sem kicsit parasztvakítás. Mert ugye az 1650 mennyivel nagyobb szám a 970-nél... Az IGP meg azért jó (legalábbis Inteles gépen, meg ha van Maximus), mert elvisz olyan régi játékokat, amelyek meg sem nyikkannak dedikált GPU-n. Szóval az Intel sem rossz, hiába szidják a drivereit.
-
Predatorr
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Utána néztem sok helyen, az említetteket találtam. Mindent egybevetve jó nagy átQrás az egész nV portfólió a Max-Q kitalálásától kezdve. 3080 felára abszolút nem éri meg +5% teljesítményért.
Én viszem. Gyúrok, vazze!
-
Predatorr
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Erre mondják, hogy hasonlítsd össze az asztali gépek árával, ha használható 3xxx vga-t akarsz. De tudtommal a Predatorok is fékeznek 130W-on, még frissítés után is, ASUS-ban meg (strix) 165W, tuf 150, ha jól rémlik.(3080). A legtöbb cég (boltok is) nagyon figyel rá, hogy fel ne tüntesse valahol, pedig csak egy nV info panel, csak hát online.

Az acert azért nem értem, mert itt egy predator az asztalomban, és még oc-zett gpu-val sem melegszik 80°C fölé 100W körül.
Amúgy már átépítettem az asztali konfigot egy CMT230 házba, ha utazni kell, egy közepes bőröndben elfér a 27” 4k monitorral. Mobil és van teljesítmény.
-
Predatorr
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Sajnos az Acer „gamer” laposaiban is „heréltek” a gpu-k.
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Macbook Air M1 13,3" 512GB 8GB - KARCMENTES
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi