Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
Már ne is haragudj, de a második asztali gép helyett egy ILYET megvenni nem luxus?
Nekem amúgy nem szűk a látóterem, egy PC, két laptop van otthon, tablet egyelőre nincs.
De egy gémer laptopnak már csak azért sem látom értelmét, mert ha már játszok, akkor legalább egy 24-es monitoron teszem, nem egy ekkora laptop kijelzőn. Hiába tudna ez 4k-t, ha csak ekkora a mérete.Maga ez a laptop egy LUXUS, akárki akármit mond, amit igazából sosem vennék, pedig 1 havi fizumból is simán kijönne, szóval nem a pénz az akadály, hanem szimplán feleslegesnek érzem. Ahogy pl. az i7-et is annak érzem, de ez már másik téma.
De ez az én véleményem, nem vagyunk egyformák.

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Dell Latitude 7490 14" i5-8250U / 16 GB DDR4 / 256 SSD / 60 WHR excellent akku / Dell WD15 dokkoló
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem amúgy nem szűk a látóterem, egy PC, két laptop van otthon, tablet egyelőre nincs.
De egy gémer laptopnak már csak azért sem látom értelmét, mert ha már játszok, akkor legalább egy 24-es monitoron teszem, nem egy ekkora laptop kijelzőn. Hiába tudna ez 4k-t, ha csak ekkora a mérete.