Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Aweriot: Cloudflare és mi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Mit nem sikerült megérteni abból amit leírtam? Nem.Nem lesz 2 asztali gépem! Ahogy írtam: x helyen el sem férne a monitor és perifériák,meg mikor megyek minden nap y helyre akkor először x helyen a gépről mentsem le az adatokat egy pendrive-ra és y helyen meg másoljam fel hogy tudjam folytatni esetleg az elkezdett munkámat? Vagy hogy képzeled?, de te nem vagy szűklátókörű...

Miért nem lehet megérteni hogy van az az életkörülmény amikor praktikusabb egy erős laptop mint egy vagy 2 asztali pc? Felettem másik ketten-hárman is írták miért használnak,tök más okból mint én,sokan mások megint csak más okokból használnak,de TE akkor is azt mondod mindenki hülye csak te vagy a helikopter...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eltűnt a fél internet!
- BestBuy ruhás topik
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xbox Series X|S
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5495 (AMD Ryzen 5 PRO / 16GB DDR4 / AMD VEGA 8 / 256GB / Windows 11)
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest