- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én hőcsövekről beszéltem, nem az alu bordákról, a kettő hűtési képességei messze nem mérhetők össze.
Most szedtem szét a T61-em, nem sokban tér el a venti mérete egy S7010-től, vagy egy T30-tól.
Hogy tervezett légáramlás... Hét, annak nagyon tudok örülni, amikor az Acer Travelmate 5xxx-ekben pl. félig le volt ragasztva a venti alatt a rács, gondolom, hogy ne szívjon fel annyi port.
Na most ez miatt levegőt sem nagyon szívott, de por attól még volt benne elég. Eddig az összes ilyen volt... Persze biztos, hogy van, ami tervezett, de annyira azért egy csomó tucatnoti esetében erre nem vennék mérget.
(Pl. pont az alját levéve használás, akkor azért a többi alkatrész is szabadon áramló levegővel érintkezik, és az nagyon sokat számít.)
Hogy a procihűtő az egész gépet hűti? Nem feltétlen lennék ebben biztos, a legtöbb esetben a gép nagy részén lyukak sincsenek, illetve a procihűtő meg aluról beáramló levegőt kap, amit a hűtőn át fúj ki. A többi része (a kerületének többi része, kivéve felfelé, ahol meg legtöbbször a billentyűzet van) zárt. Minimális levegőt húz el a gép többi részéról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Dell notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Sorozatok
- 3D nyomtatás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest