Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t72killer
titán
Mibaj az LTSB-vel? Az összes hibajavítást megkapja, csak a feleslegesnél feleslegesebb fícsöröket nem nyomatják/nem piszkálják az eszközkezelést. Nagyon kár, hogy "civilben" nincs ilyen vonal, elég nagyot szívtam az Anniversary updattel.
#72: mondjuk nálunk tiszta angol a rendszer és a meló, nem is tudom, mikor nyúltam nem-angol OS-hez utoljára, legyen privát v céges. Office-ra persze ment a proofing tools, ha kellett.
-
t72killer
titán
Kompatibilis vas esetén semmi baj az extended supporttal. Főleg, ahogy nézem a win10 "kiadások" a kb évenként átgyúrt drivermodelljeikkel és az ezzel járó bugzással/inkompatibilitási problémákkal lényegesen hamarabb halnak. Céges környezetbe vagy win7, vagy ha nagyon 10-est akarnak, akkor LTSB - bár az utóbbinak nem tudom, hogy van az árazása nagy tételben, mi nagymulti vagyunk, de nem enterprise hanem sima (win7)pro megy a gépeken.
-
pengwin
addikt
Mondjuk ő nem valami vadi új, az OS aktív támogatási ciklusának vége után megjelent hardver támogatását kifogásolta, hanem ha jól értem az USB 2.0-ét is. Azért az eléggé komoly probléma, natív támogatásnak kellett volna lennie már rá jóval korábban is.
Win 10 sokkal jobb már ilyen téren, mondhatni végre felzárkózott a linux disztribúciókhoz... mert ismerjük el, hogy ezt azért sokkal jobban és egyszerűbben megoldották a linux kernel háza táján.
Ubuntu 12.04 már simán felismert és használhatóvá tett minden hardvert a laptopomon 2012-ben, egyedül NVidia drivert kellett telepíteni, de azt is csak a játékok és a virtuális gépek miatt. -
Dave™
nagyúr
A jelenlegi legnépszerűbb (telepítések számát tekintve) OS-en ami 2020-ig támogatott, aktív Windows update mellett sem használható bizonyos gépeken egy USB port se, ez így normális ezek szerint.
Ugyan nem ide tartozik, de ha már illetékes vagy megkérdezném miért szinkronizál a OneDrive előfizetéses fiókkal rendszeresen 1MB alatti sebességgel (most éppen 50kB/s,megnéztem, de legjobb napjain is 6-700kB/s), amikor az ingyenes Dropboxom lazán 6-7MB-tal megy (mindkettő letöltési irány). Ha nem prepaid kártya lenne, vissza is kérném az árát, annyira siralmas. Nyugtass meg, hogy legalább nálad gyors.
-
hallador
addikt
Ja meg a másik, a szoftver regisztrációs téma, ma sikerült beaktiválni két áttelepített windowst röpke 10 perces telefonálás darabonként, meg egy háború és béke begépelése számokban.
Ez nem nyögvenyelős vazzeeee ezt így kell
Tudom tudom legyek hálás, hogy a microsoft megengedi 50 000 -ezerért, hogy át tudjam telepíteni egy másik gépre is a windowst.
Ma ezt kétszer játszottam ,el mert a Windows 7 nem akart aktiválni, pedig nem volt már másik gépek
Ez tök kényelmes szerintem is tudom tudom sccm
Ehhez képest benyomsz egy email címet és megy minden...
Mennyivel rosszabb már nem
, Ja és ezzel az össze applikáció adat megjelenik a másik gépen, pedig mennyire jobb egy napot elba.... 2 windows telepítésre biztonsági mentéssel, windows update-el, driverekkel szopással, és még csak 30 GB-ot foglal nem 5 - 10 GB-ot.
Mennyivel jobb ecsééémmm...
-
hallador
addikt
Igen, megmagyarázhatnád, miért kell egy Windows 7-nek 30 GB-ot foglalni, miért van az, hogy állandóan szopni kell a driverekkel, ma telepítettem kettő 6 éves gépet, nem kell mondanom, hogy csak letöltött driverekkel megy a windows, ja miért van az, hogy 4 órája a windows semmit nem csinál csak frissít, ja és miért van az, hogy miden szart külön kell rátelepíteni, ami ráadásul zabálja a helyet, erőforrásokat?
Na akkor majd ha megválaszoltad, hogy egy chromos-en ez miért kb 20 perc, akkor majd Made my day lesz.
Igen tudom mindenkinek van otthon:
- System Center, amivel 30 perc alatt telepíted.
- Van otthon Enterprise Windowsa
- Mindenkinek kell Office Pro PLus
- Ja és mindent le lehet tiltani a Windows-ban a második pont miatt
- Mivel a system centerbe integrált telepítőőkészletbe miden drive benn van a Windows drivert, nyomataót megismerJa nem ezt egy home usernek végig kell szopnia minden telepítéskor...
Arról ne beszéljünk, ha nincs ssd a gépben akkor aztán ha legendásan gyors a windows, de mivel még 64 GB-os SSD esetén is a felét zabálja el a windows nagyon praktikus
Tudom tudom Gál Tamás megmagyarázta 2016-ban az erőforrás ingyen van....
Szopatásból jeles.... Használhatóságból nem... Arra ott a van minden más
-
Tigerclaw
nagyúr
A W8, 8.1-et kihagytam, de meg kell mondjam, hogy a W10 nálam még nem érte el a W7 szintjét felhasználói élmény szempontjából...de még a XP-ét sem.
Nem értem pl., hogy miért kellett a korábbi Outlook Express és későbbi Mail helyett egy ilyen Posta nevezetű ultra fapados levelezőt berakni.
Pontosabban ez csak költői kérdés, mert ugye azért hogy vegye meg a paraszt külön a 100 euros Windows mellé még 100 euro ért az Outlookot.
Amúgy most néztem és már nem is annyi a Win, amennyiért gondoltam. A Windows Store-ban 41k HUF a W10 Home és 41k HUF az Outlook 2016.
-
hallador
addikt
Igen van több forrás is:
Ez egy éves hír.
Sixty Percent of U.S. Chromebook Sales Are for Education, Report Concludes
Frissebb nincs de a K-12-ben a ChromeOS növekszik. Elsősorban az IOS-t másodsorban az MS-t ütötte ki 2014-ben. Azóta csak nő, szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Energiaital topic
- Mikrotik routerek
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ryzen5 gamer(RTX2060Super/32gb ram/Ryzen5-45000
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest