Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Tigerclaw #55 üzenetére
"W10 nálam még nem érte el a W7 szintjét felhasználói élmény szempontjából...de még a XP-ét sem."
Azért az XP-vel ne példálózzunk, mert finoman fogalmazva vsz sokan örültek, hogy válthattak róla...Amúgy a kis kedvenc sem fog már sokáig ficánkolni, szóval előbb-utóbb váltani kell. Nekem szerencsére nincsen a megszokással gondom, illetve kb. semmilyen érvet nem tudnék mondani, hogy mondjuk otthon mért kellene a régebbit használnom. Nincsen benne számomra semmilyen nélkülözhetetlen funkció, illetve W vonalon a 8.1/10 bőven megfelelnek az igényeimnek.
(#13):
Próbálgattam én is, illetve a többi klónt szintén. Viszont engem ezek (egyelőre) nem igazán győztek meg desktopon.(#58) Dave™:
Az újabb Windowsokban több a beépített (inbox) driver, illetve azoknak natív USB 3.0/3.1 támogatása van. Míg a Win7-ben kevésbé, illetve ahhoz kb. mindenhez külön drivereket kell felpakolni. Sőt, volt akinél még a 2.0 portok sem működtek, amíg nem rakta fel a 3.0 drivert. A Linuxot meg ismered. Illetve azokban is natív USB 3.0 van, sőt az újabb kernelek már a 3.1 Gen 2-t is támogatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max Gold Arany stílus, Pro kamera, 5G 256 GB,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest