Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mákos7észta
    aktív tag

Gratulálok a cikkhez, nagyon olvasmányos, és informatív, tényleg grat hozzá :R
    Öszintén szólva én azt a vinyót megfordítanám, mert az elektronika megfő a saját szivacsában szvsz. Legalábbis én amikor a VGA ugyanilyen szivacsára helyeztem a dögöt, kb fél óra után nagyon forró volt, mefordítottam, azóta minden oké :D A Ninja passzívban bírja a kiképzést? Szóval a screenshot, amit lőttél Everest memória- olvasással, meg CPU-Z- vel (3GHz), azok mind a passzív működéssel készültek? Ha igen, az szép teljesítmény, le a kalappal :K Egyébként szubjektív megítélésem, hogy ha multimédiás gép volt a cél, akkor egy ideje az AMD a legjobb ezen a téren, leginkább a most megjelent 780G, megdobva mondjuk egy 4400+- al, az simán meg 2600-2800MHz- et, és helyben vagyunk. Én most fogok downgradelni, és venni konzolt + kisgépet + iPhone- t (majd egy hónap mulva az utóbbit persze, ennyire nem volt atom gépem), és a kecske is megmarad, és a káposzta is jól lakik :DDD 70-80K a gép, 65K a konzol, és az iPhone 90K. Szóval szvsz most már tényleg nincs sok értelme a PC- be áldozni, kb egyszeri befektetés egy halk, avagy néma dögre, és max majd memóriát vagy procit cserélsz benne, de az állandó VGA cserélgetés, jajj, 2 havonta lehet fogni a fejed, hogy nem a legjobb teljesítményű géped van :( Bocsi, kicsit belelovaltam magam :B Szép írás, grat megintcsak :R

Üdv,
    Mákos7észta

Új hozzászólás Aktív témák