Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nonsen5e
veterán
Mint írtam, ideális zajnélküli környezetben jobban szól NC nélkül mint NC-vel. Vagy igazából preferencia kérdése, de pontosabb, a valósághoz közelebb van nélküle, az biztos.
Zajos környezetben meg nem találtam rosszabbnak a hangját mint más fejlhallgatóknak amikben nincs NC, egyaránt rossz volt mind, de pusztán azért mert belehallatszott minden is.
-
Raymond
titán
Nekem XM3 van de nem volt ilyen gondom pedig amikor ket foldalatti is fekez elotted es mogotted akkor ott azert durva zaj van.
Nincs nalam ilyen gond, ahogy fentebb latszik en is mindjart vontara gondoltam

NC nelkul is jo, de ezt kimondottan NC miatt erdemes venni. Foleg ilyen aron. Ennyi penzert van mas NC nelkuli ahol jobb a minoseg ehhez kepest.
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem biztos hogy ertem, mire gondolsz. Mult heten vonaton "teszteltem". Videki vonalon, szemelyvonat masodosztaly, klima nelkul, igy lehuzva minden ablak. Szoval fejhallgato nelkul ez kb. olyan, hogy ha a melletted ulovel akarsz beszelni akkor orditva lehet csak. Ezt szinte nullara le tudta csokkenteni. Diszkomfort erzetem meg sehol nem volt benne eddig, minimalis mertekben sem. Van atmoszferikus nyomas optimalizalasa, ami 1.0 atm -re allitja be.
Hangminoseg szempontjabol meg vannak opciok amiket nem probaltam ki. Pl a DSEE Extreme alapbol Off, es azt sem tudom mire lenne jo. Van az NC presonal optimizing mellett olyan, ami valami "360 Reality Audio" gyujtoneven futo appokhoz optimalizalna tovabb a hardvert, aminek az elso lepese, hogy keszitsek a fulemrol egy fotot... na ezt se csinaltam meg, mar csak azert sem mert elvileg kulon stream szolgaltatas kellene hozza. Ennyire meg nem vagyok audiofil. iOS-es-en 3 ilyen appot mutat, a 360 by Deezer, a nugs.net es a TIDAL.
Van egy Fiio lejatszom, arra majd szerzek valahonnan magasabb minosegu zeneket es kiprobalom majd vezetekkel osszekotve.
Igy nyaron azert bemelegszik, illetve remelem ez a finom bor nem megy tonkre par ev alatt.
-
nonsen5e
veterán
Nekem lassan egy éve van majdnem folyamatosan a fejemen az XM3, nem tudom mire gondolsz a koponyát szaggató hangnyomás alatt, tökéletesen szűri a zajokat, harmad hangerő mellett sem hallok a külvilágból semmit.
Az tény, hogy tetszőleges ANC azért bele visz egy kicsi torzítást a jelbe, így mások lesznek egy csöppet a hangok - de zaj nélküli környezetben - mint a zárt lakás - ANC nélkül jobban szól. Zajban meg ugyanolyan értékelhetetlen ANC nélkül mint bármilyen más fejhallgató.
Új hozzászólás Aktív témák
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval szerintem nem egyedi jelenség és nem hiba, csak talán inkább van aki nem érzékeny erre vagy nem is veszi észre.