Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
üzenetére
Zene (hallgatni valo) nelkul csak zajcsokkentesre en se hasznalnam, foleg nem hosszabb tavon. Eleve szerintem szokatlan a tul nagy csend es talan meg zavaro is. Mintha olvastam volna, hogy a suketszobat is nehez kibirni. Kellenek az ingerek az agynak.
Raadasul el se lehet donteni, hogy az esetleg zavaro "alapzaj/csend" azert van mert epp szuperul dolgozik az zajcsokkentes, vagy azert mert hibasan dolgozik. Talan egy suketszobaba kellene beulni ezzel, egy jo hallasu tesztelonek, hogy kideruljon van-e problema, vagy nincs es csak az illeto nem birja a csendet.
-
nonsen5e
veterán
válasz
üzenetére
Magában kicsit én is érzem, hogy fárasztó, de akkor nem is nyomja el teljesen a hangot.
Lehet hasonló effektus, mint, hogy a süketszobában is zavaró hosszabban időzni.
Ha hallgatok is valamit vele, akkor én nem érzem ezt az effektet, mert nem a csendet / tompított zajt hallom, hanem csak a zenét.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest