Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
ijjájom
tag
Nekem is nagyon tetszett az írásod, igaz kicsit itt-ott belekeveredtem, mint majom a házicérnába. De a lényeg, hogy jó volt, csak a végén a "nemzet ribancza" nem tetszett benne. Ez nagyon személyes volt, és sok-sok nevet fel lehetne sorolni, attól is függ, hogy ki melyik oldalról nézi, éppen ezért szerintem felesleges a politikát belevinni az ilyen dolgokba, mert különben is van elég összeugrás a hozzászólók között.
Csak így tovább! Különben regényt is írsz?
A csirkefarhát meg nem azért mert olcsó, de szerintem sokkal jobb a leves belőle mint más húsokból, nem beszélve ha lesütöd, imádom, jobban mint a csirkecombot!
Látom Ti is sokszor úgy vagytok, hogy akkor van hús az asztalon, amikor a macska felugrik!
Na ez vicc volt, habár - vicc volt? - lehet, hogy nem is olyan vicces, főleg akkor, ha megnézzük, hogy sokan a kutyájuk, macskájuk etetésére többet fordítanak, mint amennyi egy szegényebb családban az egy főre jutó.
Na most szerintem kivívom az állatvédők haragját.
Üdv. és boldog újévet kívánok!A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rufus
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC Asus GeForce gtx 1070 Ryzen 7 2700X 16GB RAM
- Sony 24-105mm f/4 G OSS FE újszerű zoom objektív SEL24105G 24-105 4 F4 24-105/4
- Elden ring ps5 elado
- Samsung Galaxy Watch4 44mm okosóra +fém szíj +lünetta gyűrű +üvegfólia +szerszám SM-R870
- Eladó Magnat Sub 300A szép állapotban, technikailag tökéletes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest