Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
A tüntetés jó ötlet ha az embernek van ideje rá, bár érhették kellemetlen tapasztalatok néhány éve. A szavazásban meg azért nem hiszek mert nem tartom különbnek az egyik politikust a másiknál. Itt viszont már szerintem egy világnézeti különbséghez érkeztünk és lehet politikába megyünk át amit itt tilos, úgyhogy én befejeztem. Nem akarom szétoffolni a hírhez tartozó topikot.
-
Narxis
nagyúr
Én egy szóval se mondtam, hogy az Anon csupa jófiúból áll, sőt biztos van elég sok csak a balhé kedvéért csatlakozó ember is. Egyszerűen tetszik, hogy van +1 mód arra, hogy az aktuális kormányhatalommal szemben(ez akár lehet helyi vagy világi) kifejezzük a nem tetszésünket. Az, hogy ebből mások is hasznot húznak az sajnálatos és nem isa igazán lehet mit tenni ellene, mint ahogy rengeteg technikai vívmány jutott már rossz fiúk kezébe, az Anon nevét és eszközeit se fogják kímélni. Nem szabad hagyni, hogy emiatt a népet, a szabadságot "elnyomják".
-
Narxis
nagyúr
Volt olyan támadásuk amivel én se értettem egyet, de mivel ez egy közösség igazából nehéz kollektíve elítélni. Az adataimmal pedig az Anon előtt is bárki visszaélhetett ha volt hozzá megfelelő tudása.
"Szerintem el kellene szakadni a robin hood-os történetektől..."
Sajnos ebben a sz*r világban nehéz..

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest