Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
A tüntetés jó ötlet ha az embernek van ideje rá, bár érhették kellemetlen tapasztalatok néhány éve. A szavazásban meg azért nem hiszek mert nem tartom különbnek az egyik politikust a másiknál. Itt viszont már szerintem egy világnézeti különbséghez érkeztünk és lehet politikába megyünk át amit itt tilos, úgyhogy én befejeztem. Nem akarom szétoffolni a hírhez tartozó topikot.
-
Narxis
nagyúr
Én egy szóval se mondtam, hogy az Anon csupa jófiúból áll, sőt biztos van elég sok csak a balhé kedvéért csatlakozó ember is. Egyszerűen tetszik, hogy van +1 mód arra, hogy az aktuális kormányhatalommal szemben(ez akár lehet helyi vagy világi) kifejezzük a nem tetszésünket. Az, hogy ebből mások is hasznot húznak az sajnálatos és nem isa igazán lehet mit tenni ellene, mint ahogy rengeteg technikai vívmány jutott már rossz fiúk kezébe, az Anon nevét és eszközeit se fogják kímélni. Nem szabad hagyni, hogy emiatt a népet, a szabadságot "elnyomják".
-
Narxis
nagyúr
Volt olyan támadásuk amivel én se értettem egyet, de mivel ez egy közösség igazából nehéz kollektíve elítélni. Az adataimmal pedig az Anon előtt is bárki visszaélhetett ha volt hozzá megfelelő tudása.
"Szerintem el kellene szakadni a robin hood-os történetektől..."
Sajnos ebben a sz*r világban nehéz..

-
Narxis
nagyúr
Ez durva, a kiberbűnözőknek semmi sem szent.

Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest