Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia
Végre volt időm végigolvasni a korábbi részeket is.
Gratulálok a kitartáshoz, jó kis házikót hoztál össze, a tetőre épített bővítmény meg nagyon tetszik, remélem a legutolsó verziót már nem kell módosítanod
A fiókra kíváncsi leszek, milyen lesz készen.Várom a folytatást.
-
szab.tam
nagyúr
ja, most értettem emg. ezek dokkoló kábelek. hú, én mit szenvedtem ezekkel...
pl. nagyon sok winyót hasznátlam régen, dokkolva. akkor még csak a lassú usb-sek voltak. így a gépből kivittem hosszú sata kábeleket az asztal tetejére, nagy egérpad, és hátlapi molex kivezetésekből áramot a gépen kívülre. még jó, hgy kaptam 60 centis molex táphossazbbítókat. leöntött, stabil, egybevégűeket....
most már 1 db. 5.25 helyre való dupla, power-es, sata dokolók vannak. van is jópár belőlük.... -
rlazol
veterán
@szab.tam: a korábbi cikkeimben megtalálod... milliónyi USB kivezetés (két telefonhoz, a fényképezőgéphez, a pendrivehoz a külső winyó tápjának) és különféle video kábelek.

Az eresztéknek lesz helye a házban, és nem is kell túl sok belőle. Az átalakított rack fiók felmerült, de egyszerűen nem lenne neki hely ott, ahová ez a kisfiók befér.
köszönöm, hogy elolvastátok! remélem, a következő részekben érthetőbbé teszem az egészet....
-
szab.tam
nagyúr

minden barkács jó. már önmagában...

én spéciel nem látom még teljesen át, hogy mi is lesz ez a fiók pontosan. (igen, igen: tudok olvasni, de akkor sem...)

jól értem-e: ez a floppy méretű / helyéről kijövő fiók. ok. kábelek lesznek benne eldugva. de milyen kábelek, és hogyan? mert amikor előrejön, akkor kell egy ereszték. ha visszamegy, akkor az ereszték bősége hová fog elnyelődni?

de ezek majd akkor lesznek átláthatóak a számomra, ha kész lesz 1x a project.nem szeretem a kész dolgoknál a "nem lett volna-e jobb?" kezdetű okoskodókat.

viszont:
nem lett volna jobb egy átalakított, (kitört hátú), ide, sata mobilrack? az ugyan manuális nyitású lett volna, de fiók, és talán nagyobb... -
Szép kis moddingolás.Problémát problémára halmozol.Ajánlom a moddingos PH fórumot,sok segitséget kaphatsz ott is.Ettől függetlenől jók az ötletek,szép a megoldás és kivitelezés is.
(Én is hasonló egyediségre hajtok,hasonló súlyban.Jó,mondjuk eggyel nagyobb súlykategóriás,de ez nem számit..talán én is irók egy cikket róla itt,PH-n.
Mindent összefoglalva szép és részletes irás.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1B
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung S27E510C LCD monitor / 1920 x 1080 / 4ms / 60hz / ivelt 4000R / VA panel / szép állapot
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest