- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
OddMan
őstag
Jó ideje használok már MikroTik routereket, de nálam még ilyen gond nem volt, pedig az "Always broadcast" opciót eddig még sohasem használtam. Természetesen elhiszem, hogy bizonyos helyzetekben elengedhetetlen ennek az opciónak a használata.
Ja és köszönöm a magyarázatot. -
OddMan
őstag
Ha jól googliztam ki az "Always Broadcast" opció azt jelenti, hogy a DHCP szerver a válasz üzeneteket is üzenetszórással küldi szét. Nem értem, hogy ez miért jó? A kliens üzenetszórással elküldi az üzenetét a hálózatba és reméli, hogy az üzenete eljut egy DHCP szerverhez. Viszont a DHCP szerver ha megkapja az üzenetet, akkor tudja kitől kapta, szóval normál módon tud már válaszolni a kliensnek. Miért kellene ezeket a válasz üzeneteket üzenetszórással küldeni? Ráadásul ezzel növeljük a hálózati forgalmat is. Valami értelme biztos van, de egyelőre nem értem, hogy mi.
-
OddMan
őstag
Jó ideje használunk már mi is 2db RB750GL router-t. Nagyon stabilan működnek már évek óta.
Az alábbi két opcióról tudna valaki írni egy picit részletesebben? Mit csinálnak ezek?[x] Add ARP For Leases
[x] Always Broadcast
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest