- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #84 üzenetére
Ha két vagy több kártyás routerboardról van szó, akkor annál nem kihívás a dualband. Két R52Hn bele és készen is van, az egyiket 2.4GHz-re a másikag 5GHz-re kell konfigolni
Ha AC is kell, akkor például RB912UAG-2HPnD integrált 2.4GHz rádióval + R11e-5HacD az 5GHz és ac módokkal megoldás lehet és ezek még a kedvező árú kategóriába is beférhetnek. Az ac kártyájuknak pcie slot kell. De van durvább cuccuk is erre, csak az drágább
-
bacus
őstag
válasz
#79335424 #84 üzenetére
Én szerintem írtam, hogy otthon is 4 db wifi van, egy kétgigigás + a slave (ez vendég wifi, más alhálózat) és ugyanez pepitában 5 gigán.
(És most tervezek beállítani egy rb951-t egy wds mesh (wifi roaming) miatt, mert panelban lakom és a 3. Szobában már nem mennek a telefonok rendesen.)Nincs ac wifi, mivel egyetlen eszközöm sem tudja, de majd ha kell, veszek egy másik ac wifi kártyát a routerembe.
-
KTTech
veterán
válasz
#79335424 #84 üzenetére
Az AC vagy a dualband szerintem még nem elvárás, otthon sem. Személyes tapasztalat (naponta sok-sok ügyféllel beszélgetek hibaelhárítás miatt), hogy igen kevés ac-s eszköz van (rendes N-es sem általános), ahol van, ott a hatótáv okoz gondot... ha komoly adatmennyiséget kell stabilan továbbítani, a kábelt nem váltja ki a wifi. Persze, kényelmes, csak ennek ára van a stabilitás terén.
Egy ilyen router nem a tömegeknek kell, hanem azoknak, akik valami normálisabb belső hálózatot szeretnének otthon is használni. Meg nálam alapvető a normális tűzfal, a QoS(nincs olyan h valaki tolja ezerrel felfele a cuccot és a többi szív), a VPN (L2TP+IPSec, és win alá semmit nem kell telepíteni, se telóra nem kell kliens), rendes logolás, ami hibabejelentésnél nagy segítség tud lenni. Nekem pl.ezekre szükségem van, otthoni felhasználásnál. Más eszközben nem igazán kapom meg, főleg nem ilyen áron... Mondjuk az asusnál láttam ilyen eszközt 70e körüli áron...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest