Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz bambano #64 üzenetére

Egyébként valószínűleg a kisebb mikrotik eszközöknél a ram nem volt elég. Azokat időnként újra kellett indítani. Kb 30 ember volt talán azon az oldalon és volt aki nem vetette meg a torrentet sem csillió szállal, bár ezekre ugrottunk és ment a figyelmeztetés. Árban minimális különbség volt, ahhoz képest, hogy ez tutira elbírt mindent :)

Egyébként ott is nstream protokoll volt, de attól még a rádió is meghatározó. Ha jól emlékszem R52H kártyákkal mennek, amelyek G-sek és turbo módban 108Mbit-et tudnak (a valós átvitel pedig durván ennek fele volt). Külön fel és le irányú forgalommal, így szinkron ment 50-60Mbit körül. Valószínűleg aszinkron 100Mbit szerencsésebb lett volna nekik, mert inkább lefele töltöttek. Az asszinkront úgy értem (nem biztos, hogy helyes szóhasználattal), hogy a fel+le együtt 100, de ha csak egy irányba tolják, akkor az is közel 100. Jobban nem mentem bele, mert kevés időm volt már erre akkoriban.

A licensznél ha jól emlékszem a kisebb level 3-at hotspotnak használt eszközöknél is két főverzióval nagyobbig írta a rendszer, mint ahogyan a level 5-ös komolyabb cuccnál. A weblapon most nem találtam az updatelhetőségről ilyen infót, csak egy már törölt bejegyzésükre mutató linket.

(#65) DBob: aha, a weblapon is úgy tűnt az aktuális tartalom alapján.
    Annó úgy voltam vele, hogy ha a hasonló paraméterekkel rendelkező utód modell gyárilag az újat kapta, akkor az előző hw változat is biztos jó lesz hozzá :)

Új hozzászólás Aktív témák