Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- CinemaVision plugin ismertető a Kodihoz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
"nekem is egyetlen C: partícióm van, azon van mindenem. most akkor hirtelen nem értek hozzá?"
Eddig úgy tudtam, hogy 200 giga feletti rendszerpartíció már többet árt, mint használ. Vagy ez már az újabb Windows-ok esetében nem lényeg és lehet akár 500 gigás rendszerpartíció is egyben?
zseko: "bizonyos file mennyiség után (kb. >100) hiányzó ntldr hibával elszáll az egész rendszer indításkor..."
Ez a még boot.ini-t használó Windows XP-ig bezárólag volt így. Mellesleg a C: gyökérbe jobb helyen nem pakolnak semmit, elég oda a Windows saját könyvtárain kívül ha az Office (MSOCache) és az Nvidia driver szemetel. A TC-t telepítésnél átírod, hogy a Program Files-ba települjön és az Appdata-ba pakolja az .iniket és ennyi.
-
zseko
veterán
nekem is egyetlen C: partícióm van, azon van mindenem. most akkor hirtelen nem értek hozzá?
Akkor meg is érdemled.Nem vagyok egy PowerUser, de az az alap hogy a fontos dolgok külön vannak. Pár hónapja pedig linuxozom, és azt mondom hogy jobban átgondolt rendszernek tűnik mint az M$. Pedig szívok vele az ati kártya miatt.
ne hazudj, disk fullnál egyetlen Windows sem hal meg kékhalállal.
csak épp ha a C: gyökeret pakolod tele sok baromsággal (vagy valamelyik program hülyül meg és pakol ide) bizonyos file mennyiség után (kb. >100) hiányzó ntldr hibával elszáll az egész rendszer indításkor...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest