Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sidi: Régi Gépterem: 386DX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
hol van a csomagkezelő a winben?
Registry a rendszer erénye? Ha jól emléxem 1 fájlban tárol szinte minden adatot(ami nem éppen biztonságos, ráadásul sok szemetet is emellett).dll-ek vannak linuxon, csak nem dll a fájlnevük. Viszont közel sem akkora mennyiségű, mint winen, ahol sok még fölösleges is mivel lehet hogy már semmi sem használja.
-
Penge_4
veterán
"csak néhányan korlátoltak felfogni, hogy mi is az"
Arra tudnál választ adni, hogy miért vannak olyan fájlok elérési útvonalai a registryben, amelyeket már hónapokkal ezelőtt töröltem és a lomtárból és ürítettem, vagy Shift+Del-lel töröltem?
Más: Nem tudod, hogy a Win7-en az MS Paintből miért tűnt el az invertálás funkció (Ctrl+I)?
-
A dll-eknel a "megfelelo csomagkezelo hianya" a sarkalatos pont. Az meg mindig nincs Windowson, dependency-ket abszolut nem kezel.
"a trójai meg nem vírus"
De. Mondom, a virus szo jelentese bovult, manapsag az eredeti jelentese masodlagossa valt, elsosorban a malware szinonimaja (igen, az AV (antivirus, vmiert ennek sem antimalware a neve) iparban is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Vivo X300/X300 Pro
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Felújított asztali számítógép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő