Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: A sor végén
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
"Bezzeg a csúnya kereskedelmi Windows-on a freeware, zárt forráskódú progik lejátszák."
Hát ja a multiplatform lejátszók, amik egyébként linuxon is megteszik ugyanezt

Mellesleg ki nem szarja le a blurayt? Drága, elavult, pazarló formátum, ráadásul már nem is nagyon fog elterjedni, pont az elavultsága miatt, szóra sem érdemes. (és ha nem megy a lejátszás akkor az is csak a másolásvédelem miatt lehet, amit meg főleg le kell szarni, rohadjon bele a gyártó...)."Bezzeg Windows-os progikat, még ha nem is etikus, tudsz használni ingyen, Linuxon hogy krekkelsz egy fizetős progit? Sehogy. Ennyit a szabadságról."
Ezt a hülyeséget megint honnan vetted. Azt hiszed kitalálták hogy crack és akkor only for win?
lolÉn cedegáztam... persze nem vettem meg, piratebay volt a barátom ;)
Ennyit a tájékozottságodról.A jelszavas problémádról, meg: mi nem írja ki a jelszót? Én akárhol néztem, kde, és gnome alatt is kiírja mindenhol, csak pöttyök formájában.
Karaktereket nemtudod hol vannak? Hát akkor csak magadat okolhatod, mert az ubi telepítő végigkérdez pár karaktert, és aszerint megfejti hogy milyen billentyűzetet használsz HIBÁTLANUL. Ha te elnyomtad az a te hibád... Én se morgok mert a win még csak ennyit se tesz meg, és kézzel kell kiválasztanom a HU 101-es billentyűkiosztást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lol