Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örülök, hogy általában pozitívak a reakciók
A többséget sokkolta az írás, ahogy engem is. Ezért is írtam le. Majd igyekszem a jövőben is jókat álmodni
. -
philoxenia
MODERÁTOR

-
hoffman_
nagyúr
Uhh,engem csúnyán földhöz vágott
Ez kemény 
-
Hidd el, ez a kérdés bennem is felmerült, de úgy éreztem, túlzott precízkedés lenne erre is kitérni. Főleg, hogy ez egy álom
Meg aztán frappáns ötletem nincs is a dologra
Bár a következő pár sor alapján szerintem mondhatjuk, hogy odatalált és kész...Hazafelé utaztam a vonaton, Felsőgödre, ahol lakom. Még indulás előtt felszálltam a Nyugatiban a vonatra, és olvastam. Aztán leült srégen szembe velem egy 18 év körüli roma srác, fehér bottal. Nem ismertem. Egyszer csak megkérdezte, miközben felém fordította a fejét: Te Felsőgödig mész? Hát bevallom, először lepergett előttem az életem, meg gondoltam kandi kamerára, de el nem tudtam igazából kérdezni, honnan jön a kérdés. Aztán kiderült: ő is Felsőgödre ment, és csak azt akarta, hogy szóljak neki, mikor kell leszállni. Utána, mikor már megnyugodtam, kicsit beszélgettünk is, és kiderült, hogy a barátnőjét jött meglátogatni, aki kint is várta az állomáson. A srác persze magától se tévesztette el a megállót, de erre számítottam is, főleg az előzmények után. Mikor leszálltunk, jó szórakozást kívántam nekik, és a srác vigyorogva mondta, hogy meglesz! Szimpatikus volt a gyerek nagyon, és olyan jó volt látni, hogy annak ellenére, hogy vak, boldog tud lenni. Ez már kb. egy éve volt, de most is jó rá visszaemlékezni.
-
kefete
tag
Ez az írás meglepett. Főleg mikor a végén leesett, hogy a szőke fiú vak...
-
Ijesztő, hogy az első 2 hozzászólónak kismaci az avatarja.

Egyébként tanulságos írás/álom.
-
7
addikt
Ijesztő. Attól eltekintve, hogy próbálom kerülni az agressziót, és nem bántani senkit, teljes mértékben el tudom képzelni, hogy ilyen attrocitások nap, mint nap megesnek a való életben is...
Hihetetlen, mennyire agresszívakká válunk néha egy pillanat alatt, és ezzel mennyi kárt okozunk másoknak, magunknak egyaránt. Pedig néha csak egy kis türelem kéne, egy kis megértés, a dolgok mögé pillantás...
... de ezt az írásból úgyis jobban érezni, abba is hagyom a fejtegetést. Rég éreztem olyat, hogy valami annyira arcul csapott, mint ez az alkotás.
-
Jó olvasást, aztán jöhet a kritika

Új hozzászólás Aktív témák
- Starlink
- Diablo IV
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A többséget sokkolta az írás, ahogy engem is. Ezért is írtam le. Majd igyekszem a jövőben is jókat álmodni
.
Ez kemény
bocs