- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Rickazoid #179 üzenetére
Nekem az tetszett a Linuxban, hogy feltelepítettem és kész.... nem kellett drivereket telepítgetni, alapszintű programok egyből kéznél voltak, ami egy hétköznap felhasználó igényeinek szerintem bőven elég. (nekem)
Gondolom, hogy játékok is menjenek Linuxon, ehhez már azért mélyebben "meg kell variálni" az op. rendszert. (sajnos nekem kínaiak a szakkifejezések főleg Linux fronton - én is beidegződött alapokon win. felhasználó vagyok)
Jelenleg az én logikám szerint azért nem éri meg Linux, plusz valami kis(ebb) erőforrást igénylő gép piacra dobása játékok számára, mert akkro mi lesz a "giga"Wattokat zabáló, zsugorodó dVGA piaccal? Abból még ki lehet facsarni egy-két dollár milliót.
De ha előjönnek a konzolhoz hasonló pc-k, akkor már lehet alapja a Linuxos gépnek, nem?
Android akkor a szememben hasonló, mint anno a DOS-Windows felállás..... Ha jól emlékszem akkor az első néhány windows nem is működött volna DOS nélkül.
A Google terve is ez lenne az Androiddal?
Bocsánat, ha sok a badarság......
-
TomiLi
addikt
válasz
M@trixfan #177 üzenetére
Ez nekem is tetszene: gamer disztró! Akkor nem "kéne" agyalnom, hogy most melyiket is válasszam.
Én az ubuntut próbáltam, nekem nagyon tetszett, hogy semmit nem kellett csinálnom, csak usb-ről feltelepíteni, aztán minden működött (lap-topon) (na jó, nem mindent próbáltam, amit windows-on már igen. Sajnos utóbbi maradt a játékok miatt.Az mennyire vad ötlet, vagy mennyire van realitása, hogy az nvidia, vagy az intel (ha csinál) majdani "APU-s rendszere" esetleg a Linuxot használná op. rendszerként?
-
TomiLi
addikt
Linuxot kipróbáltam, de nem nagyon mélyedtem bele, mert már az elején tanácstalanul álltam, hogy most akkor melyik disztro" is "jó" nekem?
Egyébként az nem elképzelhető, hogy az Nvidia "vetett" szemet a Linuxra, mint OS, a jövőbeli APU-dVGA-s gépeihez?
Lehet, hogy nagyon elvetemült gondolat, nem tudom mennyi lehet benne a ráció, csak egy ötlet. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest