- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Rickazoid #179 üzenetére
Nekem az tetszett a Linuxban, hogy feltelepítettem és kész.... nem kellett drivereket telepítgetni, alapszintű programok egyből kéznél voltak, ami egy hétköznap felhasználó igényeinek szerintem bőven elég. (nekem)
Gondolom, hogy játékok is menjenek Linuxon, ehhez már azért mélyebben "meg kell variálni" az op. rendszert. (sajnos nekem kínaiak a szakkifejezések főleg Linux fronton - én is beidegződött alapokon win. felhasználó vagyok)
Jelenleg az én logikám szerint azért nem éri meg Linux, plusz valami kis(ebb) erőforrást igénylő gép piacra dobása játékok számára, mert akkro mi lesz a "giga"Wattokat zabáló, zsugorodó dVGA piaccal? Abból még ki lehet facsarni egy-két dollár milliót.
De ha előjönnek a konzolhoz hasonló pc-k, akkor már lehet alapja a Linuxos gépnek, nem?
Android akkor a szememben hasonló, mint anno a DOS-Windows felállás..... Ha jól emlékszem akkor az első néhány windows nem is működött volna DOS nélkül.
A Google terve is ez lenne az Androiddal?
Bocsánat, ha sok a badarság......
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe gar
- Apple watch Ultra 2 2026.08.19. Apple jótállás
- AM4 ROG félkonfig eladó!B550,r7 5800x,32gb RAM
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest