Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Rickazoid #179 üzenetére
Nekem az tetszett a Linuxban, hogy feltelepítettem és kész.... nem kellett drivereket telepítgetni, alapszintű programok egyből kéznél voltak, ami egy hétköznap felhasználó igényeinek szerintem bőven elég. (nekem)
Gondolom, hogy játékok is menjenek Linuxon, ehhez már azért mélyebben "meg kell variálni" az op. rendszert. (sajnos nekem kínaiak a szakkifejezések főleg Linux fronton - én is beidegződött alapokon win. felhasználó vagyok)
Jelenleg az én logikám szerint azért nem éri meg Linux, plusz valami kis(ebb) erőforrást igénylő gép piacra dobása játékok számára, mert akkro mi lesz a "giga"Wattokat zabáló, zsugorodó dVGA piaccal? Abból még ki lehet facsarni egy-két dollár milliót.
De ha előjönnek a konzolhoz hasonló pc-k, akkor már lehet alapja a Linuxos gépnek, nem?
Android akkor a szememben hasonló, mint anno a DOS-Windows felállás..... Ha jól emlékszem akkor az első néhány windows nem is működött volna DOS nélkül.
A Google terve is ez lenne az Androiddal?
Bocsánat, ha sok a badarság......
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest