Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
huskydog17 #130 üzenetére
Sok apró részletbe beleköthetnék, de most csak ezt hozom elő, mert annyira szúrja a szemem:
"Röviden, tömören az X széria az űrszimulátorok császára, a legprofibb és legkeményebb űrszimulátor, amit valaha alkottak és idén novemberben érkezik az új epizód a Rebirth."
Namost, ha "legkeményebb" űrszimulátor, akkor Orbiter, meg esetleg a kanyarban ott van a Kerbal Space Program. Mindkettő eléggé szűk rétegnek szól, hiszen valóban szimulátorok, még ha a KSP fizikája csak kezd közelíteni ahhoz a szinthez, ami már elfogadható.
Az X széria (bármennyire is szeretem) inkább árkád lövöldözős hangulat, noha igen, tudom, a Wing Commander és az X-Wing is űrszimulátorként van aposztrofálva. De szerintem a "szimulátor" szó arra kellene, hogy utaljon, hogy egy űrhajó valós viselkedését szimulálja, amire az X nem vállalkozik. Ettől még nagyon jó kis űrhajós játék, szórakoztató, nagyon jó poén a gazdasági része, meg minden, de nem szimulátor.
Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 32GB RAM 1000GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest