Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
huskydog17 #130 üzenetére
Sok apró részletbe beleköthetnék, de most csak ezt hozom elő, mert annyira szúrja a szemem:
"Röviden, tömören az X széria az űrszimulátorok császára, a legprofibb és legkeményebb űrszimulátor, amit valaha alkottak és idén novemberben érkezik az új epizód a Rebirth."
Namost, ha "legkeményebb" űrszimulátor, akkor Orbiter, meg esetleg a kanyarban ott van a Kerbal Space Program. Mindkettő eléggé szűk rétegnek szól, hiszen valóban szimulátorok, még ha a KSP fizikája csak kezd közelíteni ahhoz a szinthez, ami már elfogadható.
Az X széria (bármennyire is szeretem) inkább árkád lövöldözős hangulat, noha igen, tudom, a Wing Commander és az X-Wing is űrszimulátorként van aposztrofálva. De szerintem a "szimulátor" szó arra kellene, hogy utaljon, hogy egy űrhajó valós viselkedését szimulálja, amire az X nem vállalkozik. Ettől még nagyon jó kis űrhajós játék, szórakoztató, nagyon jó poén a gazdasági része, meg minden, de nem szimulátor.
Szerintem...
-
Cifu
félisten
Ehhh... magam mentem a pofonért...
Eddig ahányszor ebbe a témába belementem, mindig az volt a reakció, hogy nem kell a Linux-ot lesajnálni, temetni, nézd csak meg, milyen félelemetesen jól terjed az android, ami ugye alapjaiban (valahol) Linux.
Arra akartam csak rávilágítani, hogy a Desktop fronton a Linux-nak nem igazán van más, jobb módja az előre törésben, mint az, hogy megpróbál a játékok frontján elérni valamit. Mindenhol máshol szebb-jobb-kellemesebb (is) lehet a Windows-nál, de mégse tud semmi fejlődést felmutatni...
-
Cifu
félisten
válasz
Meteorhead #55 üzenetére
Többen pedzegetik, hogy érdemes-e "prostituálni" a linuxot a játékok kedvéért, és beengedni a zárt forrás dömpinget, csak azért, hogy linuxon is menjen a Crysis. Érdemes elgondolkozni ezen.
Érdemes, de akkor megint ott vagyunk, ahol a part szakad, vagyis hogy fogja a Linux a desktopon a részesedését növelni? Erre persze van válasz, hogy ott az Android, az is linux, és hogy terjed, még ha az nem is Desktop. Csak éppen az Androidnak is megvan a maga problémája azzal, hogy framentált a fejlesztés (ugye még mindig rengeteg 2.3-as kernel verziójú Android van).
Mind a Windows-féle, mind a Linux-féle üzleti- / fejlesztési modellnek megvannak a maga előnyei és persze buktatói is. Én úgy látom, hogy van azonban egy kemény "mag", aki nem szeretné elfogadni, hogy a Microsoft uralja a desktop frontot, kvázi monopóliumként...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest