Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most nézem, lassan 4éves lesz a kis szerkezet, és lekopogom, hibátlanul muzsikál
-
válasz
szabonagyur #18 üzenetére
Meglássuk, alaplaphibás notiról öszvissz csak egy régi FuSi-ról hallottam a környezetemben, de pontosan, erre való a gari.
-
válasz
szabonagyur #16 üzenetére
85 foknál melegebbet furmark alatt se láttam rajta úgy, hogy simán az ágyra volt téve melegedni. Ha a Dell normális alaplapot tett bele, nem szabad, h gond legyen. Anno amikor egy 8510w szolgált, abban 90 fokig hevítettem a Quadro karit, igaz abban kb 20% tuning is volt.
-
-
válasz
t72killer #14 üzenetére
Meg is van a progi az alulfeszre, úgy tűnik, Broadwellt is támogat. A VGA-ra meg bepróbálom az Afterburnert, csak nem tudom, mobil-VGA-nál lehet-e feszültségbabrálni.
-
Amúgy hűtőpad van a háznál, egy notepal U2, akkor biztiamibizti, velem jön ez is a LAN-partykra. Hosszabb távon gondolkoztam újrapasztázáson is, csak egy vadiúj félmillás szerkezetet nem szívesen bolygat meg az ember. Ami esetleg rövidtávon fájdalommentesen hozhatna komoly hasznot, az az alulfeszelés, erre kéne progi.
-
-
JoeYi
őstag
+ szerintem a te gépedben ha beszarik a vidkari akkor lehet a prociba integrált átveszi a helyét
-
JoeYi
őstag
én ezt csak azért írtam mert életem folyamán 2 gamer laptopom volt, egy Gericom Blockbuster radeon 9600-al és MSI m677 valamilyen geforce go -val [link]. A Gericom 14 hónaposan hibásodott meg (hibás kép, végül se kép se hang, alaplapcserét javasoltak), az MSI 19 hónaposan (egyik reggel nem indult be többet, csak a ventik forogtak), Szerencsére utóbbira 2 év gari volt és végül visszakaptam az árát.
Ezeknek a gépeknek combos hűtése volt mégis betett nekik a sok játékkal járó hőingadozás, tudom hogy azóta nagyot ugrott a technika de az ultrabookokban minden sokkal jobban össze van zsúfolva.
Persze neked 3 év garid van, szóval no para, esetleg egy hűtőpadot vegyél alá ha sokat játszol
-
Meglássuk. 75 foknál többet csak prime alatt láttam a gépen, úgyhogy "hivatalosan" nem szabad, hogy baja legyen. A renew lapban se vagyok 100%-ig biztos, mert nagyon ritka példány a dVGA-s e7450 főleg európában. Amúgy leginkább hétvégi LAN-partikon kapna játékot, otthonra van asztali.
Apropó hőfokok: az aidában valahogy lehet logolni/grafikonon ábrázolni a hőfokokat? masszív gpu-nyúzásnál az a bajom, hogyha leteszem tálcára a játékor, akkor azonnal visszahűl és pár fokkal alacsonyabb értéket látok.
#9: Nem kéne, hogy baja legyen. Az eeePC-m 4éves, folyamatosan nyúzva van és a procija állandó jelleggel 80 fok felett pörköl, mégse játszott fukushimát.
-
Tegnap éjjel kicsit megmozgattam Starcraft HOTS-al a gépezetet, fullHD medium, közepes csetepaték (kisebb kőművesmunka az ellenséges bázison) közben 40fps-re esik vissza a tempó, máskülönben 50fps felett tornázunk. Viszont játék közben fűtés van, 70fok fölé melegedett a CPU+GPU.
-
Jól bírod akkor
Én 14" és ~2kiló fölé nem akartam menni, még két kilót azért megéreznék. Van olyan is, hogy teletele vagyok cuccal, és nagyon nem hiányzik egy teljes laptop az egész tetejébe - vagy amikor az egész család utazik, vagy amikor búvárkodni megyek - utóbbi esetben a kézipoggyász maxra van tömve fotós és egyéb felszereléssel +legutóbb még egy sokzsebes mellényt is bevetettem.
-
Az előd eeePC-t hurcoltam mindenhova, vonaton, buszon, repülőn, nyaralásra, üzleti útra. Némileg a helyigény is fontos, ha repülök, akkor van, hogy a kézipoggyász (=kisebb hátizsák) az összes cuccom - ergo egy 15+"-os noti már létfontosságú szalámisszendvicseket vagy pótzoknikat szorítana ki
.
-
kmisi99
addikt
Egy teszt erejéig elfogadnám én töltővel együtt 4kilós gépet szoktam hordozni bár nincs vele bajom igaz 15 percnél tovább nem szoktam vinni mert nem megyek messzebb távra.
-
-
JoeYi
őstag
én megvárom a 7460-at, hátha abba már lesz USB 4.0
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy mobil gépezetHosszas bevezetővel nem untatnám a kedves olvasókat. Nemrégiben a Dell Latitude 7000-es sorozatával...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Ukrajnai háború
- Sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest