- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Most nézem, lassan 4éves lesz a kis szerkezet, és lekopogom, hibátlanul muzsikál

-
t72killer
titán
Meglássuk, alaplaphibás notiról öszvissz csak egy régi FuSi-ról hallottam a környezetemben, de pontosan, erre való a gari.
-
szabonagyur
félisten
-
t72killer
titán
85 foknál melegebbet furmark alatt se láttam rajta úgy, hogy simán az ágyra volt téve melegedni. Ha a Dell normális alaplapot tett bele, nem szabad, h gond legyen. Anno amikor egy 8510w szolgált, abban 90 fokig hevítettem a Quadro karit, igaz abban kb 20% tuning is volt.
-
szabonagyur
félisten
-
t72killer
titán
Meg is van a progi az alulfeszre, úgy tűnik, Broadwellt is támogat. A VGA-ra meg bepróbálom az Afterburnert, csak nem tudom, mobil-VGA-nál lehet-e feszültségbabrálni.
-
t72killer
titán
Amúgy hűtőpad van a háznál, egy notepal U2, akkor biztiamibizti, velem jön ez is a LAN-partykra. Hosszabb távon gondolkoztam újrapasztázáson is, csak egy vadiúj félmillás szerkezetet nem szívesen bolygat meg az ember. Ami esetleg rövidtávon fájdalommentesen hozhatna komoly hasznot, az az alulfeszelés, erre kéne progi.
-
t72killer
titán
-
JoeYi
őstag
+ szerintem a te gépedben ha beszarik a vidkari akkor lehet a prociba integrált átveszi a helyét
-
JoeYi
őstag
én ezt csak azért írtam mert életem folyamán 2 gamer laptopom volt, egy Gericom Blockbuster radeon 9600-al és MSI m677 valamilyen geforce go -val [link]. A Gericom 14 hónaposan hibásodott meg (hibás kép, végül se kép se hang, alaplapcserét javasoltak), az MSI 19 hónaposan (egyik reggel nem indult be többet, csak a ventik forogtak), Szerencsére utóbbira 2 év gari volt és végül visszakaptam az árát.
Ezeknek a gépeknek combos hűtése volt mégis betett nekik a sok játékkal járó hőingadozás, tudom hogy azóta nagyot ugrott a technika de az ultrabookokban minden sokkal jobban össze van zsúfolva.
Persze neked 3 év garid van, szóval no para, esetleg egy hűtőpadot vegyél alá ha sokat játszol

-
t72killer
titán
Meglássuk. 75 foknál többet csak prime alatt láttam a gépen, úgyhogy "hivatalosan" nem szabad, hogy baja legyen. A renew lapban se vagyok 100%-ig biztos, mert nagyon ritka példány a dVGA-s e7450 főleg európában. Amúgy leginkább hétvégi LAN-partikon kapna játékot, otthonra van asztali.
Apropó hőfokok: az aidában valahogy lehet logolni/grafikonon ábrázolni a hőfokokat? masszív gpu-nyúzásnál az a bajom, hogyha leteszem tálcára a játékor, akkor azonnal visszahűl és pár fokkal alacsonyabb értéket látok.
#9: Nem kéne, hogy baja legyen. Az eeePC-m 4éves, folyamatosan nyúzva van és a procija állandó jelleggel 80 fok felett pörköl, mégse játszott fukushimát.
-
kmisi99
addikt
-
JoeYi
őstag
-
t72killer
titán
Tegnap éjjel kicsit megmozgattam Starcraft HOTS-al a gépezetet, fullHD medium, közepes csetepaték (kisebb kőművesmunka az ellenséges bázison) közben 40fps-re esik vissza a tempó, máskülönben 50fps felett tornázunk. Viszont játék közben fűtés van, 70fok fölé melegedett a CPU+GPU.
-
t72killer
titán
Jól bírod akkor
Én 14" és ~2kiló fölé nem akartam menni, még két kilót azért megéreznék. Van olyan is, hogy teletele vagyok cuccal, és nagyon nem hiányzik egy teljes laptop az egész tetejébe - vagy amikor az egész család utazik, vagy amikor búvárkodni megyek - utóbbi esetben a kézipoggyász maxra van tömve fotós és egyéb felszereléssel +legutóbb még egy sokzsebes mellényt is bevetettem. -
kmisi99
addikt
-
t72killer
titán
Az előd eeePC-t hurcoltam mindenhova, vonaton, buszon, repülőn, nyaralásra, üzleti útra. Némileg a helyigény is fontos, ha repülök, akkor van, hogy a kézipoggyász (=kisebb hátizsák) az összes cuccom - ergo egy 15+"-os noti már létfontosságú szalámisszendvicseket vagy pótzoknikat szorítana ki
. -
kmisi99
addikt
Egy teszt erejéig elfogadnám én töltővel együtt 4kilós gépet szoktam hordozni bár nincs vele bajom igaz 15 percnél tovább nem szoktam vinni mert nem megyek messzebb távra.
-
t72killer
titán
-
JoeYi
őstag
én megvárom a 7460-at, hátha abba már lesz USB 4.0

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 512GB NVME , 500GB HDD
- Ayn Odin 2 Portal
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha nyers krumplit viszek.
Ha jól tudom, az csak majd a 7461-ben lesz