Hirdetés
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk
üzenetére
meglátjuk, szerintem ők is rájöttek talán a helyes irányra és képesek lesznek biztosítani megfelelő konkurenciát tovább.
Inkább úgy gondlom, a megtorpanás megint szoftveres téren lesz,főleg játékok terén, már látom előre, hogy új DX modell jön ami majd kiforr egyszer, többszálas rendszerek is kifújnak majd 12-16 szálnál. Addig persze lehet majd gyorsulni és fejlődni, de aztán elérünk oda,nem is olyan sokára, hogy megint jelentős IPC növekedés kellene, vagy egy teljesen új modell, akár kvantum, akár bármi más...és szerntem ez most már nem évtizedekben mérhető. -
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Te Hol láttál olyat hogy ez örömteli?
hokuszpk: Szerintem, lesz fejlődés minden téren, nem 1-2 %. Már az Icelake is más konstrukcióra épül, utána meg jön az új arcitecht.
-
a cikk amit linkeltem pont arról szól, hogy a 14 nm mekkora szívás volt nekik, jó darabig nem is profitáltak belőle semmit, sőt, ezért kell nekik kihozni belőle amit tudnak.
A mérnökökkel viszont valóban megszívták, kár volt és hiba volt. szerintem igazából mosta 10nm azért fontos nekik, hogy addig kihúzzák, amíg nem jön a 7 nm az új gyárukból, de azért nem szabad leírni őket,szerintem ha megrázzák magukat akkor ott lesznek a nehézségek legyűrése után. -
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Ha hozza a szokásos minőséget ezen a téren az Intel, akkor az a 10 nm akár előrébb is mutathat,-(de az biztos, hogy utolérheti,)- mint a konkurencia 7nm variánsa.
Az új gyáruk, ahol majd a 7 nm lesz állítólag Star wars lesz, nagyon fogadkoznak. -
Az ok, hogy alapjaiban régi arch, mint ahogy a ryzen is az marad.
A cikkben viszont ez van írva:"kap új alapokra épített processzormagokat, szintén új alapokon nyugvó IGP-t, nyilván nem fog hiányozni a szokásos körítés, mint a memóriavezérlő, a PCI Express vezérlő, és ami még kell a PC-s működéshez. Ami viszont érdekes, hogy elképesztően ki lesz tömve fixfunkciós blokkokkal is. Lesz benne egy úgynevezett computer vision koprocesszor, ami mellé egy combos is ISP társulhat,"
Tehát a dizájn itt is már merőben más irányt vesz fel, amit ezek szerint 1 vagy 2 évig akarnak csak megtartani?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Filmgyűjtés
- iPhone topik
- További aktív témák...
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest