- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wounton
csendes tag
Csak gyorsan leírom saját tapasztalataim, pontosabban hogy mi nem tetszett nekem az eddigi részekkel kapcsolatban (kampányt sosem játszottam):
H3:
- Nagy pályákon a macska-egér kergetőzés (és hogy a gép állandóan azzal csalt, hogy véletlenül pont a fel nem fedett területek/foltok szélének utolsó pixelénél áll meg mindig).
- Kevés másodlagos skill.
H4:
- Mikor kijött, egész sokat játszottunk vele, de minap elindítottam és pár percnél tovább nem bírtam (konkrétan csata közben kellett kilépnem, olyan szörnyű volt az izometrikus nézet és a hatalmas csatatér; pedig a tápolható hős nagyon bejövős volt annó)
H5:
- Nagyobb pályákon nagyon sokáig lép az AI (még a legújabb gépeken is) és ez szvsz megöli a játékmenetet. Hatalmas térkép 8 játékossal? Kizárt. Hacsak nem akarsz akár percekig várni két kör között...
- Az Academy faj szvsz nagyon tápos a kívánság szerint összeszerelhető és egyenként a lényekre pokolható artifaktokkal. (kizárólag nagy térképeken szeretek játszani).
H6
- Itt egyedül a 3 alap nyersi és skill rendszer felépítése/megoldása nem tetszett. Valaki csinálhatna egy modot, ami wheel-be rendezi a skilleket és random adja őket (így szinte mindig ugyanazokat választottam ugyanolyan sorrendben).
H7 (jelenlegi 1.6 verzió alapján)
- Az AI hihetetlenül ostoba (viszont rohadt gyorsan lép, gondolom van összefüggés).
- A térképszerkesztő (és random generátor) nagyon fasza lenne, ha nem kellene egy szerverpark alá. 8GB RAM-ot csak a szerkesztő elindítása úgy felzabál mint a pinty. Egy 200x200-as random tereppel rendelkező térkép legenerálása (nálam) majd' 40 percig tartott.
- Az előző probléma miatt nagyon kevés még az elérhető (és igazán jól kidolgozott) térkép.Röviden ennyi
A 3 volt az első amivel játszottam, először csak nagybátyám játékát figyeltem ő meg magyarázott ("na és most hogy nyertünk, örül a ló").
De a 7. rész ami nagyon tetszik, a játékmenet és a játékmechanika a 3. részt idézi csak - értelemszerűen már - sokkal szebb grafikával. Ha az AI-t megcsinálják és elkezdenek ömleni az új mapok hozzá, nem kérdés hogy ha választanom kell a kettő közül, akkor a 7-et választom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest