Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SLD

tag

válasz #65755648 #85 üzenetére

Szerintem nagyon sokan vannak akik el tudják folytani magukban, és ha egyszer sikerül bemesélniük maguknak valami sztorit, hogy háborgó agyuk megnyugodjon, akkor egyhamar a lelki válság sem jön meg.
    Lehet Te vagy a naív, vagy én látom sötéten a világot, de szerintem az emberiség nagy százaléka (szóval akkor az említett kísérlet eredményénél jóval több) bármikor megölné a másikat ha érdekei úgy kívánják, ha pedig lelki válságuk lesz akkor a pszichológusokhoz mennek (feltéve, hogy őket még nem ölték meg :)) ) És az ilyen emberek pedig pontosan tudják mennyit ér az élet, tudják mennyit ér az Ő életük nekik, ami hiányzik az ilyenekből, az az empátia.

Tehát, szerintem eddig szépen fejlődtünk, de most inkább visszafejlődünk, csak mostmár nem azért vágjuk fejen egymást hogy legyen finom Mamut-husink, hanem hogy legyen pénzünk... de talán majd kijön ebből valami jó, hiszen így az emberiség jó nagy része majd szépen elintézi egymást, és akkor remélhetőleg csak a normálisabbak maradnak... (az persze rejtély, hogy ki és mi számít normálisnak :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák