Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuliusCaesar
tag
Szép írás, de nekem kicsit ezek, bocs a szóért, de csöpögősek. Szeretem a monumentalitást (nem véletlenül rajongok az eposzi történetekért, pl Sg:Atlantis, halo trilógia, half-life, nem véletlenül imádom a nagy épületeket, szt. péter bazilika, felhőkarcolók vagy akár maga egy hubble kép a Sombrero galaxisról is sokáig leköt), de ez nekem inkább giccses már. De még pont belefért nekem. Hogy ne legyek megint olyan teszetosza, tetszett na!
És szurkolok a fiúnak és a lánynak, hogy találkozzanak még.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
-
The DJ
addikt
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velünk. Csodálatos kis írás és tényleg ez teszi fel a pontot az i-re.
"Nem feltétlenül azok a boldog és kiteljesedett személyek, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni mindabból, amijük van."
Valóban csak ennyi a lényeg.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Witya
tag
Nem tudom, hogy ki lenne az a fiú de én teljesen magamat láttam benne.
Aki nem csal, az nem is próbálkozik!
-
JanR
addikt
Latod ebben nem tudok segiteni
Nekem ez az elso igazi szerelem es azota is tartIgaz ugy 1,5 utan volt egy honapos szunet, de akkor haverokkal voltam, valahogy nem hagytak a baratnomon gondolkozni, de aztan ujra egymasra talaltunk es azota eltelt 4 ev es nagyon boldogok vagyunk ( igen, mar 5,5 eve tart )
-
Omega81
senior tag
Mottó:
"Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben."Zsúfolt reggel volt a rendelőben, amikor 8:30 körül bejött egy bekötözött ujjú idős úr. Rögtön szólt, hogy siet, mert 9:00 órakor van egy fontos találkozója. Kértem, hogy foglaljon helyet, tudván, hogy eltelik még fél óra, míg megérkezik az orvos.
Figyeltem, milyen türelmetlenül néz percenként az órájára.Idő közben arra gondoltam, hogy nem lenne rossz, ha levenném a kötését, és megnézném, miről van szó. A seb nem tűnt olyan súlyosnak... az orvosra várva, eldöntöttem, hogy fertőtlenítem a sebet, és megkérdeztem, hogy nem szeretné-e mégis megvárni az orvost a
seb kezelésére. Azt válaszolta, hogy feltétlenül az idősek otthonába kell menjen, ahogyan évek óta mindig teszi, hogy reggelizzen a feleségével.Udvariasan, a felesége egészsége felől érdeklődtem. Kedvesen, az idős úr elmesélte, hogy az Alzheimer kóros felesége 7 éve él az idősek otthonában. Gondolva, hogy a feleség, egy tiszta pillanatában esetleg felizgatná magát az ő késése miatt, siettem, hogy kezeljem a sebét, de
az idős úr elmagyarázta, hogy 5 éve nem ismeri fel... Akkor csodálkozva megkérdeztem: "És Ön minden reggel elmegy, hogy együtt reggelizzenek?"
Egy édes mosoly, és egy lágy kézsimogatás közben válaszolta:
"Az igaz, hogy Ő már nem tudja, ki vagyok, de én jól tudom, ki Ő."Szó nélkül maradtam, és kellemes borzongás futott végig rajtam, miközben néztem a siető léptekkel távolodó öreget...
Lenyeltem a könnyeimet, miközben arra gondoltam: "Ez a szerelem, ez az igazi, mit az az élettől szeretnék!...
Hiszen alapjába véve, ilyen az igazi szerelem?!... nem feltétlenül fizikai, és nem is ideálisan romantikus. Szeretni azt jelenti, hogy elfogadjuk azt, ami volt, ami van, ami lesz, és azt, ami még nem történt meg.
Nem feltétlenül azok a boldog és kiteljesedett személyek, akiknek minden dologból a legjobb van, hanem azok, akik a legjobbat tudják kihozni mindabból, amijük van".Az élet nem azt jelenti, hogy túléljünk egy vihart, hanem hogy tudjunk táncolni az esőben!
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
veterán
-
CriticalHit
őstag
Oscar Wilde: A Boldog Herceg
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Paul119
addikt
Nagyon tetszett,még sok ilyet
Ui: nekem ez a szám http://www.youtube.com/watch?v=x8DtGC61i78
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
veterán
-
Zé_Mester
őstag
szeretek ilyen "meséket" olvasni, kicsit kizökkenti az embert az unalmas hétköznapokból...és ez jó. a sok hardveres teszt és egyéb tech cikk mellett külön örüm ilyet is olvasni.
nagyon jó írás, nagyon tetszett.
kicsit magamra is ismertem, rögtön az első "igazi" barátnőm jutott eszembe....
csak gratulálni tudok. és köszönöm szépen a kellemes perceketui.: nekem ez a zene ugrott be elsőre olvasás közben...meg ne kérdezzétek miért
-
madstunt
addikt
Szerelmes történetek alá nálam kötelező aláfestő zenék
AvB & Justin Suissa - Burned with desire (Rising Star mix)
AvB & Susana - Shivers
Donna Summer - I feel love -
Vakegérke
félisten
"De ki tudja... talán léteznek még igaz mesék."
Igen, léteznek.Jó volt olvasni. Köszönöm az élményt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
madstunt
addikt
nagyon jó írás
-
VIBO
őstag
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Tim82
félisten
Már várom az FPéter-féle átiratot.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pisti666
aktív tag
Grat az íráshoz
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
addikt
hát igen. ez a szám teljesen más apropóból született anno..
....
milyen érdekes, hogy ilyen sokan magukra ismernek. én is.de az én sztorim még viszonylag friss. 1 hónapja történt velem is hasonló.
kérdés, hogy mi lesz ezután. most nagyon kilátástalannak látom a szerelmi életemet.
a csajozásba sztem elég jól belejöttem az elmúlt pár évben, de most valahogy nem megy.
nevetek mindenen, és legalább jól érzem magam:)
-
JanR
addikt
válasz #19617792 #22 üzenetére
A zene amit belinkeltel, haat.
A szoveg ellenere nekem megindito, nem tudom miert. A dallamot hallgatva, ha becsukom a szemem, akkor olyan mint ha valami uj es jo kezdodne. Csak a szoveg szol masrol
Na mind1, ez vagyok en.Megmutattam az irast baratnomnek es elsirta magat, koszi megegyszer, hatalmas
-
Olyan ismerős, mintha már egyszer olvastam volna...
Ez után valahogy az időutazásos történetet tudnám elképzelni...nem, mint folytatást, mert ennek nem kell folytatás.
Nagyon tetszenek az írásaid
Én ott voltam a Karthago koncerten, és bár nem nagyon jöttek be a számok, de a Requiem nagyon jó volt'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
30z.Samu
félisten
-
lolll3
tag
nagyon jó..... még egy kicsit rosszul is érzem megam tőle....
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
pongord
csendes tag
Köszi ezt a pár szép percet!
-
tildy
nagyúr
Nekem nem sikerült beleélnem magam , mégis valahogy ez végre tetszett . Sokkal kevésbé cikornyás, barokkos, túlzó, túlspirázott- kivéve az elejét- mint a korábbi írásai.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
waverider
senior tag
köszönjük szépen, tartalmas írás!
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
törölt tag
Gratulálok a mesédhez! Benned egy költő veszett el, szerintem. Nem használsz bonyolult szavakat, nincsenek hosszú körmondatok, de olvasmányos, élvezetes és mindenekelőtt megindító. Az ellentétes érzelmeket a viharral remekül megfogtad, szikrázó boldogság, majd fagyasztó szomorúság. Úgy gondolom, hogy ez a zene ide illik: ATB feat Tiff Lacey - Still Here
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ
aktív tag
A történet elején kicsit magamra ismertem. Nagyon szép kis történet és valóban borzasztó érzés az elválás... Jól sikerült leírni azokat az érzéseket amiket ember átélhet egy ilyen esemény kapcsán. Sokszor a hideg rázott, tetszett nagyon.
10/10
-
tzsolesz
nagyúr
Jól esett olvasni, nagyon szépen köszönöm. Szeretem az ilyen írásokat is, nem csak a hardvert boncolgatókat.
Az elmúlt években kicsit érzéketlenné váltam. De most hogy ezt elolvastam, felsejlettek bennem a régi emlékek, mikor még nem a PC volt a minden, meg a pénz hajhászat, meg a csekkek befizetése, meg a meló stb...
Volt idő mikor még minden percben szerelmes voltam egy lányba, és sokszor aludni nem tudtam, mikor vége volt egy kapcsolatnak. Bár bevallom nem volt sok belőle. -
The DJ
addikt
Először is köszönök minden kommentet és véleményt, Racecam-nak pedig az ismételt kiemelést Próbálok a kérdésekre válaszolni, ha valakit mégis kihagynék, akkor elnézést.
Zolaash: Igen is meg nem is. Az írásaimba mindig csempészek valamit magamból is, néha többet, néha kevesebbet, de próbálom tartani azt az irányt, hogy ne is áruljak el túl sokat, mert (véleményem szerint) sokkal jobb egy olyan alkotást olvasni, amibe az ember beleélheti magát, mintha egy másik ember történetét kapná kézhez. Sok mindenben hasonlítok a fiúhoz
FPéter: Az a poén, hogy már én is el-elnevettem magam, miközben írtam, mert a fejemben megjelent egyes mondat/párbeszéd átirata és szinte éreztem, hogy ez a művem se ússza meg De engem nem zavar, ha gondolod nyugodtan írd át, az embereknek kell egy kis nevetés, és én is jókat vihogtam az eddigieken is
bacsis: Gondolkodtam a zene ajánlón egy ideig, de a fogalmazás közben nem ugrott be mi is illene legjobban alá, keresni meg nem akartam, de a jövőben biztosan lesznek még olyan írásaim, amik alatt lesz zene, csak rá kell éreznem mi illik hozzá a legjobban. Az is igaz, hogy kicsit szomorúbbak a befejezéseim mostanában, de szerencsére ez nem azért van, mert én is az lennék, mindössze ilyen történetek fogalmazódnak meg bennem. Viszont eszembe jutott 1-2 teljesen más stílusú ötlet is, és azt hiszem a következő írásom már más témakörrel fog foglalkozni
Vasinger!: Semmi gond, tisztában vagyok vele, hogy az ilyen stílusú írások nem mindenkinek jönnek be, ráadásul én is hajlamos vagyok néha idealizálni és túlírni dolgokat, de ezen igyekszem javítani. Sose volt célom mindenkihez szólni, csak írok, mert nekem jó, néhány ember pedig örömmel olvassa, szóval remélem mégis hasznos. Ráadásul alapvetően ez egy hardver fórum, ahol nem éppen az ilyen írásokra van igény, de nekem is ez a kedvenc lapcsaládom és nincs kedvem máshova átszokni vagy átköltözni amiatt, hogy megtaláljam a célközönséget. Jó ez így
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
Ronyman
aktív tag
Gratulálok! Szép írás, kicsit elgondolkoztató, kicsit megható, kicsit az életre nevelő. Mindenkiben él az első szerelem, az első csalódás emléke.
-
BloodRay
veterán
Nem lett rossz. Én is köszönöm, hogy megosztottad velünk.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Atis707
tag
Tetszik nagyon, ahogyan írsz, és fogalmazol...egyszerű szavakat használsz, és tetszik, hogy sok mindent az olvasókra hagysz!
Bár nekem kicsit fura a fiú, nekem ha bnőm lenne nem fütyörésznék az utcán, meg ugrálnék meg elmondani mindenkinek.. (én így látom, bocs)
szerk: a mondani valóm az lett volna, ha nem így írod le már az elején alt+f4 ment volna neki...
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Egyszerűen a te stílusodra nem vagyok ráhangolva. :S Valamiért nem jönnek be az írásaid.
Bocs[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Amint megláttam hogy ki a szerző, már áltam is neki olvasni az első sor után már tudtam, hogy mi lesz a történet vége, mármint hogy szomorú, mert mostanságh te mindíg iylen végeket szánsz az írásaidnak
Hiányoltam a zene ajánlót az elejéről, tudod múltkor mondtad hogy lesz mindíg hozzá ajánlva zene a lényeg, a lényeg hogy nagyon jó volt olvasni, profi munka -
Foxconn
csendes tag
válasz Thunderzolee #6 üzenetére
Azt a számot most nem kellett volna meghallgatnom, de nem bírtam ki... Valóban szorosan kapcsolódik a mondanivalója az íráshoz.
-
Foxconn
csendes tag
Az írás nagyon jó, a hangulata teljesen átjött. Bár ehhez hozzátartozik, hogy a fiúban akaratlanul is magamat láttam. A szív megszakadni valóban nem tud, de egy ilyen eset után örökre megsebződik. Én 9 évig voltam együtt az én tündéremmel, 3 éves házasok lettünk volna augusztusban. Lettünk volna...
Grat az íráshoz!
-
JanR
addikt
Jó írás, scak nem szeretem az ilyen végű story-kat.
Nekem egyből a barátnőm jutott eszembe, hogy Őt engedem el, naneeeeeeeeeeeeeeeeee! -
veterán
Ohh, ez jó lett.
Egy Karthago szám jutott róla eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=wAiZ0uIjAFQ&feature=related#t=00m18sJavíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Noddy
senior tag
Nagyon szép írás.
Gratula. Imádom az ilyen pozitív kicsengésű történeteket. Bearanyozza a napomat.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
FPéter
aktív tag
Hat ez nagyon csunya lesz, ha lesz....
-
30z.Samu
félisten
Szép mese! Csak így tovább!
Sic Parvis Magna
-
Zolaash
senior tag
Te vagy a fiú?
Rip and tear
-
szente
addikt
cseszd meg!
amúgy meg jó írás,csak így tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Gaming notebook topik
- DIGI kábel TV
- Filmvilág
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest