Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
- 

madgie titán válasz  Skynet258

üzenetére Skynet258

üzenetéreNálunk nem működik a tanítás, több, mint hét éve próbálom  Érdekes, hogy sógornőm meg vágja a témát, akármit kérdez tőlem ilyen ügyben, egyből megérti és jól csinálja. Mondjuk ott meg a férfi számtech-analfabéta, így minden családba jut egy ember, aki tönkre vágja a dolgokat, meg egy ,akinek helyre kell hoznia Érdekes, hogy sógornőm meg vágja a témát, akármit kérdez tőlem ilyen ügyben, egyből megérti és jól csinálja. Mondjuk ott meg a férfi számtech-analfabéta, így minden családba jut egy ember, aki tönkre vágja a dolgokat, meg egy ,akinek helyre kell hoznia 
- 

madgie titán válasz  Skynet258

üzenetére Skynet258

üzenetéreNa várjál, nem ilyen egyszerű ez, tapasztalatból mondom. Átlag 1.0 user (főleg ha nőnemű  ) nem akar egeret, billentyűt, sőt, Rii Minit sem az asztalon látni, mert nem akar egerészni, ide-oda pötyögtetni, egyszerűen annyit akar, hogy ha bekapcsolja a cuccot, akkor ott legyen a filmek listája és kész. Én is megcsináltam a Brazos HTPC-t otthon, beállítottam, hogy indításkor teljes képernyőn automatikusan induljon az XBMC, frissítsen is, a háttérben meg töltsön mindig az utorrent. Ez már eleve elég kocka feladat, nagyon sokan ennyire sem képesek beállítani a gépet. Aztán neki kellett állni a jó kis ati/amd drivernek, mert egyesével kellett beállítani a overdrive-ot minden frekvenciánál, mert hiába lőttem be 23.976-ra, ha sorozatoknál, 50 Hz-en szépen túlpásztázott. Tehát megint egy olyan feladat, aminek utána kell guglizni, rá kell jönni a mikéntjére, magyarul nem egyszeri usernek való. Ehhez képest az átlag médialejátszót bekapcsolja bárki, kiválasztja mit akar nézni és kész. A power user-ség itt annyiból áll, hogy meg tudd jegyezni, milyen porton keresgéld a transmission webUI-ját, ha PC-ről akarod vezérelni a letöltést ) nem akar egeret, billentyűt, sőt, Rii Minit sem az asztalon látni, mert nem akar egerészni, ide-oda pötyögtetni, egyszerűen annyit akar, hogy ha bekapcsolja a cuccot, akkor ott legyen a filmek listája és kész. Én is megcsináltam a Brazos HTPC-t otthon, beállítottam, hogy indításkor teljes képernyőn automatikusan induljon az XBMC, frissítsen is, a háttérben meg töltsön mindig az utorrent. Ez már eleve elég kocka feladat, nagyon sokan ennyire sem képesek beállítani a gépet. Aztán neki kellett állni a jó kis ati/amd drivernek, mert egyesével kellett beállítani a overdrive-ot minden frekvenciánál, mert hiába lőttem be 23.976-ra, ha sorozatoknál, 50 Hz-en szépen túlpásztázott. Tehát megint egy olyan feladat, aminek utána kell guglizni, rá kell jönni a mikéntjére, magyarul nem egyszeri usernek való. Ehhez képest az átlag médialejátszót bekapcsolja bárki, kiválasztja mit akar nézni és kész. A power user-ség itt annyiból áll, hogy meg tudd jegyezni, milyen porton keresgéld a transmission webUI-ját, ha PC-ről akarod vezérelni a letöltést 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Érdekes, hogy sógornőm meg vágja a témát, akármit kérdez tőlem ilyen ügyben, egyből megérti és jól csinálja. Mondjuk ott meg a férfi számtech-analfabéta, így minden családba jut egy ember, aki tönkre vágja a dolgokat, meg egy ,akinek helyre kell hoznia
 Érdekes, hogy sógornőm meg vágja a témát, akármit kérdez tőlem ilyen ügyben, egyből megérti és jól csinálja. Mondjuk ott meg a férfi számtech-analfabéta, így minden családba jut egy ember, aki tönkre vágja a dolgokat, meg egy ,akinek helyre kell hoznia