Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z_A_P
addikt
LPCM-nél stereo a jel, ami megy az erolkodobe de nekem mar 5.1-en szolal meg hala a Logic7-nek.

Nah ok, de az "nem igazi" 5.1, hanem az erolkodo altal szimulalt 5.1 - a stereo jelbol

Nekem 1+ HD Mini van, es ha LPCM Multi-ra allitom a kimenetet, akkor a Mini dekodolja az AAC-t, es igazi 5.1-kent kuldi ki az erositobe (amugy onkyo-m van), ami ki is irja hogy "multichannel input". Csakhat valamiert a center nem hallhato

passtrough-nal nincs hang.
Nekem azt hiszem itt is 2.0...de majd megnezem otthon most mar en is pontosan.Koszi a teszteket!

-
Peak
addikt
na megnéztem én is ezt az AAC hangos fájlt, a ryan normálisan mutatja hogy AAC 48kHz, a PCn a VLC szerint 5.1 csatornás MPEG AAC Audio (mp4a) 44100 Hz 3F2R/LFE stream, az erősítő HDMIn PCMet kap és ir, és minden hangszóró szól, mindenből más

ez akkor most pontosan mit is jelent?
(szerintem azt, hogy automatikusan felismerte multichannel PCMet és kezeli is az erősítő) -
Z_A_P
addikt
Utolso kerdesem

Es a beerkezett jel 5.1 volt vagy 2.0?
Hogyan jatszotta le az erositod?Nekem 3 fele beallitas van a hangra a menuben (habar en HDMI-t hasznalok):
1)passthrough
2)LPCM multi
3)LPCM stereoAz 1+3 jol megy, rendes hang, de "csak" sztereo (mutatja az erositom, hogy stereo)
Ha 2 valasztom a mini-n, akkor mutatja az erosito hogy "multichannel input", de nincs center.
Az 1.0 fw-ben meg jo volt, utana ****-ott el.
-
Z_A_P
addikt
De jo, vk kollega

Meg tudnad esetleg nezni ezzel:
[link]Mivel AAC-t nem tamogatnak az erositok, igy a passthrough helyett MultiCh PCM-re kell allitani a kimenetet, es ugy tesztelni. (Passthrouhg-ban stereon megy, ugy jo)
Az erositon "Multichannel" kell h megjelenjen (bar erositoje valogatja)Koszonom!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Motoros topic
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest