Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Skynet258 veterán Megoldás: meg kell tanítani a nőnemű egyedet, hogy pro legyen ezekben a dolgokban - én már jól haladok.  Egyébként se bill-t, se egeret, se Rii-t nem lát az asszony, ugyanazt a Logitech Harmony távot használja, mint tévézésnél. Ha meg az megy neki, akkor itt se lehet hiba.  
 De ok, elfogadom, hogy sokaknak nem olyan egyszerű a HTPC belövése erre a szintre (bár én nem érzem akkora falatnak a dolgot, de tényleg itt esz már pár éve a penész, sokat tanultam ). ).
- 

Skynet258 veterán Azért ez így erős.  Nem vagyok kifejezett kocka (mondom ezt úgy, hogy nagyúr vagyok itt a PH-n, na mindegy, de hidd el akkor is Nem vagyok kifejezett kocka (mondom ezt úgy, hogy nagyúr vagyok itt a PH-n, na mindegy, de hidd el akkor is ), de gépet összerakni nem nagy szám. Win7, XBMC telepítés... ok, ok, next szintű. Logitech táv behangolása: talán ez a legnehezebb, köszönhetően a szoftvernek. ), de gépet összerakni nem nagy szám. Win7, XBMC telepítés... ok, ok, next szintű. Logitech táv behangolása: talán ez a legnehezebb, köszönhetően a szoftvernek. Mondjuk egy nap, próbálgatással, finomítgatással. Mondjuk egy nap, próbálgatással, finomítgatással.Ezek után állítom kényelmesebb, gyorsabb, és egyszerűbb kezelni, mint bármelyik PlayOn-t (volt az is). Popi-t nem tudom, az legendásan jó cucc, de így látatlanban ki merem jelenteni, hogy semmivel sem egyszerűbb használni, mint az itthoni HTPC-t, és nem is funkciógazdagabb. És mondom, nem vagyok elvetemült kocka.  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szebb napokat látott T14s Gen3 - i5-1245U / 16GB / 512GB
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).
 ). Nem vagyok kifejezett kocka (mondom ezt úgy, hogy nagyúr vagyok itt a PH-n, na mindegy, de hidd el akkor is
 Nem vagyok kifejezett kocka (mondom ezt úgy, hogy nagyúr vagyok itt a PH-n, na mindegy, de hidd el akkor is  ), de gépet összerakni nem nagy szám. Win7, XBMC telepítés... ok, ok, next szintű. Logitech táv behangolása: talán ez a legnehezebb, köszönhetően a szoftvernek.
 ), de gépet összerakni nem nagy szám. Win7, XBMC telepítés... ok, ok, next szintű. Logitech táv behangolása: talán ez a legnehezebb, köszönhetően a szoftvernek.  Mondjuk egy nap, próbálgatással, finomítgatással.
 Mondjuk egy nap, próbálgatással, finomítgatással.